14.4.12

Muita puuhia


3 kommenttia:

 1. Huomasin tutun näköisen hepan :D Kiva jos on päässyt leikkeihin mukaan!

  VastaaPoista
 2. Ihana Tirppa! Mulla on täällä Tirppaa tasan vuoden nuorempi typy, eli pikkuinen vielä. Oon nyt vauva-aikana kärsiny monasti semmosesta luopumisen tuskasta, samalla kun on ihana katsoa vauvan kehitystä ja riemuita joka päivä uusista taidoista, tuntuu haikealta luopua siitä ihanan pienestä silmät kiinni tuhisevasta pullerosta, mikä tuo tyttö vielä kolme kuukautta sitten oli. Onnekseni löysin tänne sun blogiin jo kauan aikaa sitte :) Sun ja Tirpan touhuja seuratessa on kiva huomata, että se oma vauva taitaa tulla vaan koko ajan rakkaammaksi ja arki hulvattomammaksi, mitä enemmän aikaa kuluu ja mitä isommaksi tyttö kasvaa. Siispä innolla kohti uusia päiviä! Vaikka saahan niitä ensimmäisinä päivinä otettuja vauvakuvia silti katsella iltaisin salaa kyynel silmäkulmassa... ;)

  t, vakkarilukija-Essi

  ps. Saako esittää postaustoiveen? Vaikka teidän arki on muutenkin varmasti touhua täynnä, niin ois kiva joskus kuulla kuvien kera, miten semmonen ihan tavallinen päivä sujuu. Meilläkin tyttö menee vuoden vanhana hoitoon, joten siinäkin mielessä kiinnostaa, mitä sitä aamulla ja illalla oikeasti ehtii tehdä ja mitä sen taaperon päivään kuuluu ihan tavan arkena.

  VastaaPoista
 3. Olen seuraillut blogiasi jo hyvän tovin. Eksyn tänne harva se päivä ja ajattelin vihdoin jättää puumerkin ja haasteen, sillä omasta blogistani löytyisi pieni tehtävän poikanen ihastuttavalle bloggaajattarelle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)