27.4.12

Pipokelit vähenevät..
..joten huomenna jätän puikot kotiin, otan ipanan pöllökuosiseen Tulaamme, ja suuntaan Lapsimessuille! Saa nykiä hihasta jos törmätään!5 kommenttia:

 1. Ihanaa reissua. Sun blogi on mun suosikki. Oot ihana, ja Tirppa on mahtava!

  VastaaPoista
 2. Mäpäs bongasin teidät! :D Kesti hetken miettiä että mistä yhteydestä olet tutun näköinen, saattaa olla että hämmennyksissäni moikkasin teitä. Mulla oli varmaan vauva harmaasävyisessä kantoliinassa tai sit esikoinen nukkumassa selässä vaaleassa kantoliinassa kun näin teidät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit tullut juttelemaan, olin melkolailla yksin Tirppiksen kanssa koko päivän. :) Olitko jossain vaiheessa sun miehen (?) kanssa ja kahden ipanan kera lastenhoitohuoneessa? Ihastelin siellä miten molempia lapsia, isoa ja pientä kannettiin liinassa. <3

   Poista
 3. Joo, nähtiin teidät siinä lastenhoitohuoneessakin. Mä luulin tuntevani teidät ihan livenä jostain ja koitin kuumeisesti miettiä että pitääköhän sille puhua jotain ja mistä ihmeestä mä sen tunnen. :D Olis vaan pitänyt tulla juttelemaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)