17.4.12

Sellanen päivä


Tee on edelleen kipeänä. Tallentava digiboxi hajosi. Uuni kiukutteli, mutta sain tilauskakun valmiiksi, hädin tuskin ajoissa. Asunnossa vallitsee kaaos. Päänsärky on vaivannut minua koko päivän. Opettaja ilmoitti rästitehtävien palautusajan muutoksesta, aikaisemmaksi.

Mutta.

Heräsin äitini puhelinsoittoon vasta kello 8. Sain kukkia ikkunalaudalle, narsisseja. Pakastealtaasta sai hyvää omppupiirakkaa. Äiti ja sisarukset kävivät kahvilla ja viihdyttivät kiukkuista lasta, sain hetken hengähtää. Kaksi ystävääni yllätti ilmaantumalla oven taakse lahjomaan. Löysin uuden keittiön pöydän ja tuolit superedukkaasti, ja saan ne kotiovelle kuljetettuna. Sain palautettua ne koulutehtävät. Tee kävi nukkumaan, ilman lääkkeitä ja kuumeettomana. Sain lapsenvahdin huomiselle, eli pääsen konditoriatunneilleni. Illaksi jäi vielä keksejä ja hyvää teetä. Jos T nukkuu rauhallisesti, ehdin myös siivota vähän. Sitten voin mennä nukkumaan ipanan kaiskuun puhtaisiin lakanoihin.

Hyvä (syntymä)päivä.

10 kommenttia:

 1. Onnea! Päivä kuulostikin ihan syntymäpäivältä! :)

  VastaaPoista
 2. onnea! hyvä päivä se joka on elämän makuinen.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea minultakin! Ihanaa, kun ystävät tupsahtavat kylään :)

  VastaaPoista
 4. Onnea päivän sankarille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)