3.5.12

Vapputunnelmia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meidän vappumme oli vappupalloja, jätskikiskajätskiä, rahkamunkkeja ja auringonpaistetta.

(Blogissa pitelee hiljaista vielä kolmisen viikkoa, sitten meillä alkaa 2,5 kuukauden L-O-M-A!)

14 kommenttia:

 1. Voi apua miten ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi pirtsakoita kuvia, ihania :)

  VastaaPoista
 3. Ihana äiti-lapsi -kuva! Niin söpö!

  VastaaPoista
 4. Ei oo totta kuinka suloisia ootte! Sulla on ehkä maailman ihanin tyttö (heti meidän tytön jälkeen, tietty ;) )!

  VastaaPoista
 5. Ootte kyllä ihania! Ja niin saman näköisiä :)

  VastaaPoista
 6. Ihani kuvia ja HYVÄÄ, ANSAITTUA LOMAA!!!

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihana amppari-tee! En muista oonko aiemmin sanonut, mutta näitä kuvia katellessa tuli semmonen olo, että nyt sen sanon. Nimittäin, aina kun luen blogiasi, jään ihmettelemään, kuinka sisukas sie ootkaan! Ja elämänmyönteinen, siitä huolimatta että elämä kahdestaan pienen lapsen kanssa tuskin aina on pelkkää ruusuilla tanssimista. Tuosta sisukkuudesta jos sais ees murusen ni onnellinen oisin! Ihanaa (loppu)kevättä ja lomaa teille!

  VastaaPoista
 8. Ihana pieni amppariperhe ja niin iloisen näköinen tyttö kuvissa ilmapallon kanssa! Pakko sanoa, että vaikka isimies onkin kelvoton roolissaan, niin on hänestä ollut sentään jotain hyötyä, Tee kun on maailman suloisin pikkuinen tyttö. :) Ihana ollut huomata tässä blogia lukiessa, että vaikka sua alkuun pelottikin tulevaisuus yksin vauvan kanssa, niin sä olet selvinnyt ihan älyttömän hyvin ja teidän kahden muodostama perhe on niin tasapainoisen oloinen ja typy ja mami vaikuttavat molemmat onnellisilta. Nostan hattua ja yhdyn Nicolen sanoihin!

  VastaaPoista
 9. heips. Mua jäi mietityttämään että miten pärjäätte kesän siis rahallisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee on alle kolmevuotias, ja kesäloma on yli kuukauden mittainen. Teelle ei ole varattuna tarhapaikkaa. Eli olen oikeutettu kotihoidontukeen ja hoitolisään. :)

   Poista
  2. Hei. Vautsi! Mutta siis Teen tarha jatkuu syksyllä? Vai mitä tuo tarkoittaa että ei ole varattuna tarhapaikkaa? Noin mäki teen ens kesänä!

   Poista
  3. Teelle on haettuna ja myönnettynä paikka taas 13.8 alkaen samasta tarhasta, mutta kesällä se ei vie paikkaa keneltäkään muulta. Eli ei ole kunnallisessa päivähoidossa. :) Tää on ihan näppärä järjestely,mahdollisuus huilahtaa lukukausien välissä, olla ihan vaan kotona taas oman murun kanssa. <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)