1.6.12

Leluputiikki

Kävimme Teen kanssa lapsimessuilla, mutta en kirjoittanut siitä mitään. Ihan tarpeeksi moni kirjoitti messuista ja jakoi lemppareistaan juttuja, tuntui ettei jäänyt paljoa kerrottavaa. Yhdelle ständille palasin kuitenkin useamman kerran, ja jäin harmittelemaan, ettei yrityksen nettikauppa ollut vielä toiminnassa..

Nyt on!

Leluputiikki.fi myy mm. Fisher Pricen retrotelkkaria, johon ihastuin messuilla, minä olen leikkinyt sellaisella pienenä.

Muutenkin taidan olla tykästynyt tälläisiin yksinkertaisiin leluihin, jotka voi ottaa monenlaisiin leikkeihin mukaan. Tee tykkää kotileikeistä, ja tämä sopisi kahvittelun ja nukkejen hoitamisen lomaan oikein söpösti. Leikkimökkiin tämä olisi aivan ihana!
Muitakin ihania leluja löytyi (internet)ikkunashoppaillessa Leluputiikissa, myös tähänastisista palikkalaatikkoleluista paras:

Olen katsellut sillä silmällä palikkalaatikoita jo jokusen aikaa. Haluan puisen, mutta luulen, että Brion palikkalaatikko ei jaksa näppärää neitiä kovin pitkään kiinnostaa. Tässä olisi haastetta, ja myös mahdollisuus vaikka eläintarhaleikkiin! Tee tykkää varmasti, mutta saa odottaa jouluun asti. Viime joulunakin pyrin ostamaan vähän ja hyvää, ja aion jatkaa hyväksi havaitulla linjalla.

 Ja näin tyttölapsen äitinä on "hiukan" hankalaa perustella, miksi tämä on niin mahdottoman ihana:Se on upea ja punainen ja kaunis ja varmasti nopea. Näinköhän tälläiset peltiautojutut ovat vain isien ja poikien välisiä juttuja?


Minkälaisista leluista teidän perheessä pidetään? 
Menevätkö vanhempien ja lasten mieltymykset ristiin? 


(Ps. Ei, tämä ei ole maksettu mainos.)

6 kommenttia:

 1. Mä oon täysin samaa mieltä siitä, että toi auto on ihana! Niin ja meille on tyttölaps tulossa, mutta vallan hyvin voisin tollaisen meidän neidille ostaa :)


  http://ihmeellinenelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Meillä on muuten kaksikin palikkalelulaatikkoa, ja molemmat kiinnostavat ihan tosi paljon. Toinen on jostain omasta lapsuudestani, puinen ja sen suomalaisen firman, jonka nimeä en nyt muista. Toisen ostin kirpparilta, ei lue merkkiä ja muovinen, erittäin vanhaa tekoa sekin. Siinä saa avaimella avattua sen laatikon ja sieltä palikat pois, ja siitä on tullut jopa suurempi hitti kuin tuosta toisesta.

  Ai niin, on meillä kolmaskin, sekin on muovinen ja taitaa muuten olla fisher price. Sen Sohvi sai 6kk lahjaksi papaltaan, ja se on siitä kätevä, että siinä on kantokahva. Mutta siis noihin jokaiseen menee ties minkä muotoisia palikoita ja joka päivä, on meillä melkein käytetyimmät lelut kirjojen jälkeen. Nyt varsinkin, kun pinnaa riittää jo siihen, että jaksaa kokeilla mikä palikka menee mihinkin, eikä into lopu heti siihen jos eka palikka ei menekään ekasta kolosta läpi. Siinä mielessä tuo eläinjuttu on vähän isommalle, mutta joululahjaksihan se olisi jo aika sopiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, palikkalaatikko olisi varmasti nytkin ihan kiva, mutta leluja on muutenkin tarpeeksi ikätasoon nähden (ja hyllytilaan..) tarpeeksi. Jouluna jos pitäydyn edelleen siinä yhdesssä tai kahdessa paketissa, tämä olisi pop. :) Kaksivuotiaskin saa leikkimisestä jotain irti. Tällä hetkellä nuppipalapelit on Teen mielestä kivoimpia, jaetulla ykkössijalla piirtämisen ja lukemisen kanssa. ;)

   Poista
 3. Toi auto on kyllä ihana. Kannattaa unohtaa lapsen sukupuoli lelujen ja leikkien suhteen. Meillä 2-v poika hoitaa kahta äidin vanhaa nukkea ja ajeluttaa niitä niin ikään äidiltä perityissä, aivan ihanissa Brion vanhoissa nukenvaunuissa... Seuraavassa hetkessä poika kaivaa esiin autot tai junaradan. Loppukesällä syntyvä toinen lapsi on tyttö ja hän saa tyytyä leikkimään isoveljen kanssa samoilla leluilla. Leikkikeittiö astioineen on hankintalistalla ja olisi ollut vaikka tyttöä ei olisi tulossa. Lasten kannattaa antaa käyttää omaa mielikuvitustaan ja lelujen avulla antaa siihen mahdollisimman hyvät mahdollisuudet sen sijaan, että rajaisi jotain leluja pois sen takia, että lapsi sattuu olemaan tyttö/poika. Sanoin juuri appiukolle tänään, kun hän kauhisteli pojan nukkeleikkejä, että jos siitä homo tulee tuon takia niin tulkoon :-)

  VastaaPoista
 4. Ihania leluja! Kävin muuten tuossa meidän lähiromuliikkeessä eli varastovalinnassa ja sieltä löysin Fisher Pricen tuollaisen retrotelkkarin, eri kuvalla vain, hintaan 13,90e!!! Se on sellainen aarreaitta, josta tekee välillä ihan ihmelöytöjä ja HALVALLA! Sanomattakin selvää, että sellaisen siis nappasin mukaani meidän syksyllä 1v täyttävälle kuopukselle. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan valloittava tuo eläinbussi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)