16.6.12

Matkaan mars

Hyvä äiti ennakoi. Pakkaa matkalaukut kuin insinööri. Huomioi kaiken. Muistaa pikkujutut. Käy apteekissa ennen matkaa. Varautuu kaikkeen, ja saa silti kaiken mahtumaan pieneen tilaan. Hyvällä äidillä on tämän kaiken keskellä lehmän hermot.

Välillä minusta tuntuu, että minulta puuttuu jotain äitigeenejä. Minulla menee hermo ja loppuu kärsivällisyys. Huomaan, että laastarit on loppu vasta kun apteekki on jo kiinni. Unohdan pakata nokkamukin ja hammasharjan. Pakkaan liikaa vaatteita, mutta unohdan olennaisimmat. Istun matkalaukun päällä ja kiroilen. Pakkaan maksamattomat laskut ja läppärin, mutta unohdan kameran. En muistanut ostaa hyttysmyrkkyä, ja aurinkorasvassakin on mennyt parasta ennen -päiväys umpeen. Taittelen kestovaippoja keskellä yötä, ja toivon, että alusvaatteet kuivuvat patterilla aamuksi.

Mökkiviikko hornantuutissa kuulostaa ihanalta! Voi kun sinne pääsisi ilman tätä pakkaamista ja valmistelua. Minulla ei ole vielä kovin rentoutunut olo.

2 kommenttia:

  1. Itse taas toivoisin omaavani hieman rennomman asenteen lähtöihin ym. Olen juuri semmonen kaiken ennakoiva ja hyvin organisoiva ihminen. Homma sujuu kuin rasvattu, mutta vähemmällä stressillä selviäisi kun kaikki ei olisi niin justiinsa :) Itselläni on jemmassa semmonen lista perusmatkatavaroista, jonka kaivan aina reissuun lähtiessä esiin. Sen mukaan pakkaan ja sitten on aina jotain ekstraa tietysti ja jotain jää poiskin lapsen kasvaessa. Mutta tuon olen havainnut hyväksi, kun ei tarvi joka kerta erikseen muistella niitä perustavaroita.

    VastaaPoista
  2. Pakkaaminen on maailman inhottavinta. Pitää miettiä niin hemmetin tarkkaan aina, mitä ottaa matkaan, mitä tarvitaan. Oikeasti vaatetta on aina mukana liikaa. Ainakin meillä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)