26.6.12

Mökkihöperö

Loma tuli tarpeeseen!

Juhannus vietettiin jo ihan kalsariolosuhteissa kotona ja villein juhannusostos oli kerä luonnonvalkoista villalankaa. Nyt olo on levännyt ja rentoutunut, ja jaksaa taas arjessa paremmin.
(Hienot ajastetut postaukset Sinulle on postia-tempauksesta eivät ole ilmaantuneet ajallaan, joten niitä olisi vuorossa seuraavaksi!)

6 kommenttia:

 1. Sun tyttö on kyllä maailman suloisin <3

  VastaaPoista
 2. Oi, ihanan rentouttava mökkireissu varmasti ollut teillä! Kuvatkin aivan mahtavia ja sinä ja Tirppa molemmat niiiiiiin kauniita! :)

  Me ollaan parin viikon päästä suuntaamassa viikoksi mökkeilemään, meidän pari viikkoa Tirppaa vanhemman pojan kanssa. Olen jokapaikasta koittanut metsästää tuollaista uimarengasta kun sinulla on noissa kuvissa! Mistähän se on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HongKongin halppistavaratalosta. :) Eikä ollu mahdottoman kallis, joku 8e

   Poista
 3. Ihania ihania lomakuvia :) Niin lämmin olo tulee, kun katselee :)
  Olen nyt päässyt vihdoin toiseksi viimeisimpään postaukseen ja harmittaa kovasti - nyt mulla ei ole enää mielenkiintosta luettavaa! :D Kovasti odotan siis uusia päivityksiä sun ja Tirpan elämästä!

  VastaaPoista
 4. ihana toi sydänhattu, onko se itse tehty vai? :) omalle lapselleni sopii mielestäni todella hyvin tollasen lippismäiset hatut...tahtoisin samanlaisen :D

  Riikka

  rappimamma.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lippis on Baabuskan tuotteliaista käsistä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)