18.7.12

Ei aina ole pakko kieltää


Miulla oli litimärkä ja ikionnellinen lapsi. Minä olin onnellinen, kun en päästänyt suustani sanaa "älä". Ei kaikkea kivaa tarvitse kieltää joka kerta.

6 kommenttia:

 1. Hei! Eksyin blogiisi aivan sattumalta ja vaikkei minulla itselläni lapsia olekaan, niin blogisi kolahti minuun täydellä voimalla.
  Haluan vain sanoa, että kirjoitat uskomattoman kauniisti ja aidosti. Kaikkea hyvää sinulle ja tyttärellesi!

  VastaaPoista
 2. Voi että kuinka ihanaa! Mä osaan kuvitella Tirpan ilon! ja sen ilon minkä äiti saa, kun katsoo lapsen nauttivan! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun lapsi saa nauttia vesileikeistä! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Minun 1-vuotias poika on kans ihan hulluna vesileikkeihin. Terassille jäänyt uima-allas oli täyttynyt sadevedellä, ja poika oli tuossa yksi ilta tällä viikolla kurakamppeissa ja kumppareissa ulkona (silloinkin siis satoi), niin sehän pulahti uimaan altaaseen. En sitten viitsinyt kieltää, kun niin onnelliselta vaikutti, oikein "sukelteli" veteen jne :D

  VastaaPoista
 5. Oikein! :) Itse yritän aina ennen jonkun asian mahdollista kieltämistä/estämistä miettiä pystynkö/jaksanko/viitsinkö oikeasti tehdä asialle mitään ja useimmiten en, remutkoot lapsi rauhassa.

  VastaaPoista
 6. Hih, meilläkin tykätään ja jo kevättalvella juostiin isot lätäköt, isompi. Pienempi istui kärryissä. Ihanaa, kun joskus saa ja varsinkin jos ilmakin on sen verran lämmin, että tarkenee.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)