27.7.12

Laihdutusmotivaatio?


Tiedättekö tunteen, kun on päättänyt laihduttaa, ja tekee uhrauksia herkuttelu- ja laiskottelurintamalla, mutta tuloksia joutuu odottamaan? Motivaatio jatkaa samalla linjalla on hukassa.
Itsekurini on löysääkin löysempi, ja yleensä luovun laihdutusajatuksesta ennen kuin ehdin aloittaakaan. Mutta tällä kertaa Pinterest tarjoili hauskan tavan visualisoida lopputulos:

Alkupaino 70kg:


Tavoitepaino 60kg:

Weight loss stimulatorissa syötetään oma pituus (tuumissa), nykyinen paino (paunoissa), vartalotyyppi, ihon väri, kasvon piirteet, hiusten väri ja malli  ja tavoitepaino. 
Stimulaattori sitten piirtää varsin havainnollisesti laihduttamisen tuloksen, ihan ilman hikoilua ja herkuttomuutta. 

Ja ainakin minulla nämä kuvat auttavat motivoimaan! Tuollainen hoikka syötärö vai jäätelötötterö, sipsipussi vai nuo reidet? Helppoja valintoja. Nämä kuvat voisi laittaa myös jääkaapin oveen.


Kertokaa jos kokeilette!

7 kommenttia:

 1. Paljonko 168cm on tuumissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 5"6 :) googlella laittaa hakuun "convert cm to feet" ja painossa "kg to lbs". :)

   Poista
 2. Mä en huomaa noissa kuvissa mitään eroa. Mut olenkin ihan viimeisilläni raskaana ja +18 kg omaan painoon tullut. Siihen nähden kaikki ilman vauvamahaa näyttää hoikalta.

  Neela

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mahdottoman iso ero olekaan, koska kropan malli pysyy samana. Eli vauvamaha-vauvamahaton versiota tällä ohjelmalla ei saa aikaan. ;)

   Voihan sen näinkin visualisoida: tuo kymmenen kiloa on ero 38 ja 36 vaatteiden välinen ero.

   Poista
 3. Mistä tuo ohjelma löytyi? Olen sivulla joka löytyi googlatessa pinterest, mutta ei löydy. En tosin ole mikään haka enkussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterest on virtuaalinen muistitaulu, johon saa "kiinnitettyä" kuvia alkuperäisosoitteineen. :) Mutta tämä ohjelma löytyy tuosta tekstin linkistä, eli omaa Pinterest muistitaulua et tarvitse.

   Jos linkki ei toimi, kopioi se tästä: http://api.modelmydiet.com/eywomen

   Poista
  2. Toimi ja sain tehtyä, kiitos! En tajunnut että tekstissä oli linkki. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)