1.7.12

Maitotarjoilun on päätyttävä

Imetystä ei näköjään tässä taloudessa saatu loppumaan hiljalleen ja lapsentahtisesti. Äidillä loppui kärsivällisyys ennen kuin lapselta ilo tissillä roikkumiseen.

Tänään on ensimmäinen päivä "kertaheitolla poikki" vierotusta, ja yllättävää kyllä, ei ongelmia. Ipanalla ei ole vieroitusoireita. Minulla särkee päätä ja rintoja.

Kerron teille miten käy!

4 kommenttia:

 1. Muista pitää paita päällä, ettei laps näe rintoja. ja jos sulla on normi rintsikoita joihin laps ei oo tottunut, niin sellaset päälle.. :)

  Onnea!

  VastaaPoista
 2. Hei. Olen käynyt täällä jonkin aikaa lukemassa juttujasi. Vaikken sinua tunnekaan, olen tavattoman ylpeä sinusta. Hoidat hienosti yksinhuoltajuutesi. Tarinoitasi on ihana lukea ja kuviasi mukava katsella.
  Oikein hyvää kesää teille.

  VastaaPoista
 3. Kerro tosiaan miten onnistu, täälläki kaivataa vinkkejä! :)

  VastaaPoista
 4. Meillä loppui (lopetettiin) imetys kohta kaksi viikkoa sitten. Poika oli tuolloin 10kk ja 2vko. Lopetus sujui paremmin kuin olisin osannut aavistaa. Ekana aamuna oli selväsi pettynyt ja vähän kiukkuinen kun ei tissiä tullutkaan, mutta sen jälkeen ei ole tissiä edes kaivannut. Joten melko helppo oli lopetus täällä :)
  Tsemmpiä teille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)