24.7.12

Mittauksia


Käytin sirppanan neuvolassa virallisissa mittauksissa.

Pituus: 85cm (+10cm puolessa vuodessa)
Paino: 10.4kg (+1,5kg puolessa vuodessa)

"Motorisilta taidoiltaan erittäin kehittynyt tyttö" lukee neuvolakortissa. Tee teki ensimmäisellä yrittämällä kolmen palikan tornin ja toisella yrittämällä viiden palikan tornin. Nuppipalapeli oli liian helppo, ja kirjoissa oli vaan helppoja tunnistettavia ja osoitettavia kuvia (pallo, vene, kissa, koira, lehmä, lusikka). Kävely on varmaa, hyppiminen ja kiipelykin sujuu mallikkaasti.

Sanojakin toisteli perässä kiltisti, ja jos ei osannut, niin yritti edes kuulostaa samalta. (Uudet sanat pingviini ja viinirypäle ja rusina päästiin esittelemään myös lääkärille.) Maatilajulisteesta kerrottiin kaikkien eläinten äänet, paitsi kukon. Äiti ei ole kertonut mitä kukko sanoo..

Lääkäri oli Teen kehitykseen erittäin tyytyväinen kaikilla alueilla, mutta huolissaan muutamasta muusta jutusta. Joten nyt odotellaan lähetettä, verikokeita ja lastenpolikäyntejä, ja siihen asti eletään vailla huolen häivää. Miulla on vallan maino tyttö!4 kommenttia:

 1. Aika paljon eroja neuvoloissa, että teillä jo nyt "testejä". Meillä neuvolassa ei vielä kaksivuotiaanakaan mitään tehtäviä tehty. Neuvolantäti sanoo, että kaksivuotias tekee mitä tahtoo sitä ei voi laittaa tekemään mitään.

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, ettei syytä huoleen ole. Hieno on tyttö ja niin suloinen!

  VastaaPoista
 3. Taitava, suloinen tyttönen! :-) Taitaa olla aika hoikkanen jo näin taaperoiässä mutta hyvin terveeltäpä tuo näyttää.<3 Mun tyttö oli oikea pallero vauvana mutta alkoi ohentua kun lähti liikkeelle ja on nyt 6v -6 painokäyrällä, tästä jo vähän tuli sanomista neukkulassa -itse en ole huolissani.

  VastaaPoista
 4. No voi teitä :)
  Tirppis on niin hyvin kehittynyt etten meinaa perässä pysyä :)).
  Äiti nyt vaan rupee kiekumaan kotona, tai menkää päiväksi jonkun kanalan lähelle katselemaan niitä, että lapsikin oppii:))
  En jaksa uskoa että mitään vakavampaa löytyy, mutta onhan se aina hyvä että tutkitaan jos joku jotain epäilee.
  Reipas tyttönen sulla on ja ole hänestä ylpeä :))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)