4.7.12

Näytös kirjakaupassa

Suomalainen kirjakauppa. Pieni tyttö, äiti ja äidin ystävä astuvat kauppaan. Äiti nostaa lapsen rattaista. Lapsi suuntaa kirjahyllylle ja näyttää kirjaa.

"HÄRRI!"

Kuin hidastetussa filmissä äidin sydän sulaa ylpeydestä.


(Miun tyttäreni tietää puolitoistavuotiaana, että Harry Potter on jotain spesiaalia!)

8 kommenttia:

 1. Sä olet kyllä onnistunut vanhempana! :) Meillä ei Härriä vielä tunneta, mutta "hoppi" (hobitti), "tuuppi" (Stormtrooper), "veidöö" (Darth Vader) ja JOHIKÄÄMME! Tosin ipanalla on ikääkin jo yli kaksi, eli eiköhän T tuohon ikään mennessä pääse nokittamaan ja ohittamaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisen kerran oon ylpee mun kasvattajantaidoista ;)

   Ja tuolla tahdilla mun täytyy lukee likalle paljon enemmän ja hurjempia satuja. Ei se reppana ees tiiä mikä lohikäärme on!

   Poista
  2. No joo, meillä oli pikkusiskon työnimenä Bilbo ja sopivasti raskausaikana mulle kehittyi hobitinjalat (ei niistä sen enempää). Äiti on siis "hoppi", jos äitiä kiljumalla ei saa palvelua. ;) "Tuuppi" ja "veidöö" on tuttuja paidoista, "jojikäämme" lähinnä virkatusta pehmokaverista. Aion kyllä vakaasti Hobittia lukea iltasaduksi ipanoille, kun vähän kasvavat. :D

   Poista
  3. :D Mie ehkä alotan sitten noista Pottereista kuitenkin. Yksi per vuosi iltasaduksi, alkaen ekasta luokasta. :D

   Niitä kun vaan ei voi lukea ensimmäisestä viimeiseen samana vuonna. Lukijankin olis hyvä kasvaa samaa tahtia kuin henkilöt kirjoissa. Meinaan olisi viimiset pari kirjaa vähän turhan jännää ekaluokkalaiselle..

   Poista
 2. Mä olisin alkanut tossa tilanteessa itkemään.

  Me ollaan mietitty, annetaanko kirjat tytölle sitten aikanaan kaikki kerralla, vai vähän yli vuoden välein niin, miten mäkin niitä aikoinani jouduin odottamaan...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)