31.7.12

Oma käkkäräpää
Aavistan tulevia teinitukkaraivareita. Neiti peri minun hiuslaatuni (käkkärä, epämääräisen punaruskea) ja tiedossa on ensin kymmenen vuotta "voi että kun lapsella on ihanat hiukset" huokailua, ja sen jälkeen loputon marina tytön itsensä suusta, kun hiukset eivät tottele missään säässä millään käsittelyllä.

Keskityn vielä myhäilemään kun kaikki kehuvat neidin hiuksia. Voisinpa purkittaa noita huokailuja, tarjoilisin niitä sopivissa annoksissa teini-iän kriiseihin.

(Ps. oman äitini kuvailulla omat hiukseni ovat kuin "petolinnun perse". Kaikella rakkaudella!)

2 kommenttia:

  1. Meillä mimmi peri isältään kaksi keskenään eri suuntiin pyörivää pyörrettä takaraivolleen. Ensimmäiset 8kk tukkamalli oli mohawk. Sen jälkeen takaraivolla on sojottanut kaksi tuntosarviantennia. Ja kaikkien mielestä niiiiin söpöä, kun mä vaan odotan niitä takatöyhtön takia peilin edessä vietettyjä tunteja...

    VastaaPoista
  2. Voi KIESUS että Tirppa on SIEVÄ! Ja kyllä, meidänkin Sammakolla sama käkkärätukka... Älä sano että siitä tulee ongelmia, minä vaan nautin pienen prinsessan kiharoista!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)