9.7.12

"Perusmukavuudet, ei sleep-toimintoa"


Ainut Joposen leveän tarakan kanssa yhteensopiva pyöränistuin on rapeat 25 vuotta vanha Hamax. Uusin siihen vain pehmusteet ja henkselit ja hyvin toimii. Mutta mutta. Kuten kuvasta näkyy, se ei ole nukkumismukavuuksissa oikein mistään kotoisin. (Vaan eipä näy menoa haittaavan!) Ja reiluna äitinä otin kuvan, ennen kuin pelastin lapsen nukkumaan omaan pehmoiseen sänkyynsä.

6 kommenttia:

 1. Meidän omassa muka on se sleepy-ominausuus. Nimikin taitaa olla Hamax-slyypy, mutta kakkat. Pää roikkuu silti ja ainut keino, jolla oon saanut sen pysymään hyvin on ollut laittaa vyöt oikein extra kireälle. Tai sit mä en vaan osaa käyttää näitä. :)

  VastaaPoista
 2. Nykyäänhän on saatavilla satulan putkeen kiinnitettäviä malleja, kävisikö Jopoon sellainen? Mulla tuli ihan kirahvi mieleen tuosta kaulasta, niin taipunut se on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on satulan putkeen kiinnitettävä malli. :) Mutta uusimmissa malleissa lapsen jalkojen väliin jäävä tila on liian kapea jopon satulalle, eikä niitä saa kiinnitettyä irroittamatta satulaa ja takalokasuojaa.

   Poista
 3. Meilläkin on tuollainen Hamax, keltaisena vaan. :D Ajattelin hiljalleen katsastaa vähän korkeamman selkänojan omaavaa istuinta, minibudjetilla tietysti, kuinkas muutenkaan. Mä oon ajatellut fillaroida vain kunnonkohotusmielessä taktisesti päiväuniajan jälkeen, ei satu vahinkoja. Lapsiraukan arskat vaan jäi autoon, joka on nyt lainassa toisaalla ja rassu silmät vuotaen istui takana kyydissä. :D

  VastaaPoista
 4. Tulipa tästä mieleeni, että mahtaakohan mun pyöräni uus satula mahtua samaan pyörään lapsen istuimen kanssa... Jos ei mahdu, pitää vain kitua vanhan inhottavan satulan kanssa ja alkaa käyttää uutta mukavan muhkeaa satulaa vasta sitten, kun lapsi fillaroi jo ite.

  VastaaPoista
 5. Me on ostettu lapselle sellainen erillinen niskatuki (vastaava kuin mitä aikuisille myydään esim. automatkoilla käytettäväksi). Ei sekään kaikkea pelasta, mutta jonkin verran kuitenkin. Omani ostin paikallisesta partiokaupasta. Suosittelen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)