1.8.12

Irtiotto arjesta

Uusista paikoista puhuttaessa vakiokysymykseni on "meneekö sinne junaa?" Useimmat näkemisen arvoiset paikat eivät ole junaradan varrella, joten ne jäävät näkemättä ja kokematta ilman autoa ja ajokorttia.

Onni onkin, että elämässä on ihmisiä, jotka vain soittavat ja kysyvät, että lähdetäänkö, nyt? Ei epämääräisiä pitäisi, voisi, joskus, ehkä suunnitelmia. Aurinko paistaa, miksei siis tänään. Hellepäivänä ilmastoitu auto ja lounas terassilla, hyvässä seurassa ja kauniissa ympäristössä. Parasta kesässä!


"Mopo!" "Jopo!" "Rekka!"

Ihanan terveellistä! Päiväksi unohtui se laihdutuskuurikin..


Paras purilainen ikinä. Tulinen, muheva, rouskuvaa sipulia ja salaattia ja ihania kastikkeita. Nimeltään Dagen efter jos joku eksyy aterialle Vääksyyn.

Lastenlista oli aika suppea, mutta kananugettiannos yllätti positiivisesti. Ranskalaiset olivat täydellisiä, ja pieni salaatti balsamikokastikkeineen oli neidin makuun.


Kanavalla laivoja bongaamassa.Mukana olleen kaksivuotiaan pojan suosikkijuttu. Ensin meni niin iso laiva, että tiekin piti nostaa pystyyn, ja sitten meni vielä monta pienempää.

Kanavan rannassa jäätelöllä. Pienille pyllyille oli omat penkit, sain siis syödä jäätelöni (vanhan ajan suklaa, nam.) ihan rauhassa.

5 kommenttia:

 1. Voi että mitä burgereita, tuli nälkä :D

  Ja vitsi mitä muistoja. Mummini sisko ja itse asiassa myös veli vaimoineen, asui lapsuudessani Vääksyssä, muistan niin tuon paikan. Mummista ja veljestä on jo aika jättänyt, mummin siskoa saan ilokseni vielä tavata <3

  Junaverkosto saisi olla kyllä parempi. Meneehän niitä bussejakin tietty, mutta ne on niin hankalia pienen lapsen kanssa jos on tuntia pidempi matka ja lisäksi ne on paljon junaa kalliimpia.

  VastaaPoista
 2. Kaunis tyttö ja niin sinun näköinen :)

  VastaaPoista
 3. Luin tänää 12h aikana sun blogin ja jatkan perässä pysymistä :). Nää kuvat on jo nii ihania :).

  VastaaPoista
 4. Vanhanajan suklaa onkin yksi parhaista, nam!

  VastaaPoista
 5. tämän postauksen innoittamana käytiin tänään Vääksyn kanavalla ja syömässä nuo burgerit, oli hyvää! Muksut olisi tuijottaneet kanavan liikennettä vaikka kuin pitkään ja varmasti menemme joskus uudestaankin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)