12.8.12

Kesä tuli, kesä meni

Olen kiitollinen näistä 2,5 kuukaudesta, jotka sain viettää Teen kanssa kotona. Näiden päivien voimalla jaksetaan puurtaa seuraava vuosi kohti valmistumista. Minä ja Tee ollaan tiimi, ihan oikea perhe.

Huomenna alkaa taas toisenlainen arki. Aikaisen aamujen, pitkien päivien ja väsyneiden iltojen arki. Onneksi tiedän, että Tee rakastaa minua kaikesta huolimatta. Tänään itkin hiukan, kun neiti väsyneenä pussasi, halasi ja sanoi pää rintaani vasten

"Tää MUN äiti"


Kyllä me taas pärjätään.

7 kommenttia:

 1. No jokoks se teidänkin loma loppua lompsahti ;(..Nyt sitten reippain mielin molemmat tytöt uusia taitoja oppimaan.
  miten pitkät päivävuorot teille tulee ja joudutko kovin aikaisin lähtemäään kotoa? Ja onko tirpan hoitopaikka siinä lähellä tai edes reitin varrella ? Kylä se taas hyvin onnistuu, tirppunen on jo niin kehittynyt isoksi tytöksi, että on oikein hauska seurata puuhastelujanne,)..Hyvää ja kaunista syksyn jatkoa sinne teille:)♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä huippu mamma! Tee tulee olemaan sinusta vanhempana varmasti ylpeä! (ihan aiheesta) Ihan mieletöntä että opiskelet, teet töitä ja pyörität teidän perheen arkea.. joillekin kun pelkkä opiskelu tuntuu olevan jo ihan "ylivoimaista" :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä arkeen paluuseen isommalle ja pienemmälle neidille! Minä toivoisin, että joskus tulevaisuudessa itsellänikin olisi äitinä yhtä hyvät organisointitaidot kuin sulla. Tuleva syksy taatusti vahvistaa tätä käsitystä. :)

  VastaaPoista
 4. Varmasti pärjäätte! Te olette Teen kanssa upea tiimi :) Oikein paljon voimia teille tulevaan arkeen. Koeta nauttia arjestasi, ihan jokaisesta hetkestä!
  Halauksia!!

  VastaaPoista
 5. tsemppiä syksyyn molemmille, hyvin se menee ;)

  VastaaPoista
 6. Niin, kyllä te pärjäätte! Voimia taas toisenlaiseen arkeen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)