2.8.12

Kesäflunssa ja lääkkeet siihen

Pikkuveli toi armeijan tuliaisena helvetillisen flunssan. Nenä vuotaa ja yskittää, ja Teen olo on lisäksi kaikin puolin vetämätön.
Yskänlääkkeestä ja nenäliinoista ei ole yhtä paljon apua ja iloa kuin näistä:

Pulla. 

Kotona tuoksuu kaardemumma ja kaneli. 

Blogimutsit yllättivät vielä kerran. Lakua, huulirasva ja rohkaiseva kirje. 

Postilaatikossa oli myös Modan näytenumero, eikä lainkaan laskuja! 

Kaira.


Nappasin toissapäivänä ensimmäisen Mynthonin Kaira-pussin karkkihyllystä, helpottamaan kurkkukipua ja nuhaa. Tänään kävin hakemassa uuden pussin, koska nämä on hyviä! Maistuu raikkaalta ja salmiakkiselta ja kylmältä. Ostin myös pussillisen lähetettäväksi Amerikkaan suomalaiselle ystävälleni, aseeksi koti-ikävään. 

Ei pitäisi valittaa, parempi kärsiä tämä pakollinen elokuun flunssa nyt, eikä työharjoittelun alettua. Mutta lomaa on jälellä enää muutama päivä, ja olisin voinut viettää sen rannalla varpaita liotellen ja jäätelöä syöden. Nyt laitan villasukat jalkaan ja sadepäivän ilo teetä kuppiin.

Tee istuu sohvannurkassa kissa sylissä. Hyvää lääkettä sekin.

2 kommenttia:

  1. Me pidimme koko perhe kesäflunssan heinäkuun alussa. Oli tylsää potea kesän ollessa parhaimmillaan, mutta ei auttanut. Jospa sitä nyt hetken oltaisiin flunssatta. Tsempit teille ja pikaista paranemista! :) Kesänne on vaikuttanut ihanalta yhteiselolta, akut talvea varten on varmasti ladattu. :) Jaksamisia arkeen mahtavalle kaksikolle!

    VastaaPoista
  2. Ja voin melkein haistaa tuoreen pullan tuoksun tänne saakka, Nam! Kauniita yksilöitä. Täällä ei tuoksu tänään pulla vaikka niin olin meinannut.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)