10.8.12

Meikitön ituhippi kameran takana

En juuri meikkaa tai laita hiuksia. Useimpina päivinä olen meikitön. Ja lähes aina kameran takana. Tänään innostuin kokeilemaan jotain muuta lähestyvään ravintolapäivään liittyen. Ja pikkusisko oli mielellään kameran takana, koska sai luvan kanssa kuvata uudella kamerallani!

Silmäpussit, kaulamakkarat ja otsarypyt ovat autenttisia. Kuvanmuokkaukseen minusta ei ole.Kun olin saanut varastaa meidän perheen tähden parrasvalot ehkä kahdeksi minuutiksi, neiti heräsi päiväunilta ja tahtoi mukaan. Kuvista voitte päätellä, ettei Tirppakaan ollut ihan sinut punattujen huulien kanssa. Äiti näyttää oudolta.

Minulla on luonnostaan isot huulet, enkä yleensä halua korostaa niitä mitenkään. Pelkään näyttäväni klovnilta. Tai pusukalalta.Megakuolainen pusu.


Tässä postauksessa ei ole päätä eikä häntää. Huomatkaa vaikka joka kuvaan eksynyt roskiksesta meille dyykattu grilli! Kiitos siskopieni kuvista, nyt on todistusaineistoa, että minäkin olen tänä kesänä ollut olemassa. Ja jopa ihan ihmisen näköisenä. Tai pusukalan.

10 kommenttia:

 1. Ootte kyl hämmästyttävän samannäkösiä :D

  VastaaPoista
 2. Samaa hommaa, ei löydy minustakaan juuri kuvia tältä kesältä. Ihan pittää jolleki lykätä kamera kätteen, että otappa todistusaineistoa, että mieki olen ollu paikalla :D.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Hyvin sopii huulipuna :)

  VastaaPoista
 4. Postauksen toinen kuva sai nostamaan hymyn huulille, olet kaunis. Kiitos ihanan arkisesta blogista, keep up the good work! :)

  VastaaPoista
 5. Älä pelkää, kauniit huulet on kauniit laitettunakin!

  VastaaPoista
 6. Ihania kauniita kuvia teistä kahdesta! :)

  VastaaPoista
 7. En ole varmaankaan aiemmin kommentoinut blogiisi vaikka olen jo pitkään seuraillutkin :) aivan mahtavia kuvia, voin vaan kuvitella kuinka ihanaa Teestä on katsoa näitä kahdenkymmenen vuoden kuluttua.

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia!! Älä vaan hukkaa näitä. Kaunis oot ja Tee on kyllä supersöpö :).
  -Tiuku

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)