4.8.12

Neljän sanan lause"ÄITIIII tikli-tikli kitta syööööööö!" Äiti, kissa syö linnun.

Koko iltapäivän oltiin seurattu kuinka sinitainen opasti kärsivällisesti kolmea pörröistä vauvaansa lentämisessä. Tee oli innoissaan ja hoki tikli-tikli (=lintu).

Valitettavasti Sopukin oli huomannut linnut, ja käytti tilaisuuden hyväkseen, kun parvekkeen ovi oli auki ja naisväki keittiössä. Tee tuli kauhuissaan takaisin olohuoneesta ja hoki tuota lausettaan. En ymmärtänyt mistä on kyse, ennen kuin näin, miten kissa nyhti höyheniä irti siitä pienestä linnunpoikasesta.

Lintu selvisi kissan hyökkäyksestä hengissä, mutta niin huonossa kunnossa, ettei jäänyt vaihtoehtoja. Vietiin lintu Teen enon huostaan, joka lupasi antaa sille nopean ja kivuttoman lopun.

- Ei hätää muru, Eno korjaa linnun ja sitten lintu lentää taas.

Itselläkin oli itku lähellä.

Sinitiainen ja kaksi pörröistä pikkulintua jatkavat harjoituksia parvekkeen kaiteella. (Ja kissa on visusti lukittuna sisätiloihin.)

1 kommentti:

  1. Niin ihania kun ne kissat onkin, niin on kuitenkin aika kauheeta katsella, että mitä kaikkee ne saa aikaiseksi saalistusvaistojensa varassa...

    P.S. Mulla olis jotain sulle blogissani :)
    http://ihmeellinenelamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)