20.8.12

Uusi, parempi elämäni rakkaus

Elämääni saapui aivan yllättäen uusi mies. Keskelle pahinta kiirettä ja häslinkiä ja tiskivuorta! Sillä on avuja enemmän kuin olisin ikinä uskaltanut toivoa, on suorituskykyä ja hulppean upea ulkonäkö. ♥ Se tulee olemaan kumppanini elämän myötä- ja vastoinkäymisissä, sen kanssa tahdon elää vanhaksi. Kenwood Major ♥ Ei tarvitse lainailla enää naapurini Keniä, naapurin miäs saa lämmittää enää vaan oman emäntänsä köökkiä!
Ilokseni löysin Kenin, jonka joku oli lunastanut hulppeaan hintaan omakseen, mutta todennut turhan tärkeäksi. Annoin sille uuden kodin murto-osalla uuden hinnasta, vaikka ikää herralla on alle puoli vuotta. Käsivatkaimeni on kiukutellut jo monta kuukautta ja kauhulla odotin sen päästävän toimintoja ylläpitävät savut ulos kesken Ravintolapäivävalmistelujen. Se saa nyt viettää lepposia eläkepäiviä, sillä keittiössä vallitsee uusi kuningas.

3 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon tosi hyvästä löydöstä:) ja pitkää yhteistä taivalta sekä notkeita leipomuksia:)

    VastaaPoista
  2. Onnea vaan uudelle kumppanille! Toivoo eräs harrastelijaleipuri, joka on ollut erittäin tyytyväinen tuollaiseen koneeseen. Päivi

    VastaaPoista
  3. Mikä mies! Virtaviivainen ja aikaansaava, kykenee monenlaiseen toimintaan, vaikkakin vain yhteen kerrallaan (putkiaivot). Ei puhu eikä pussaa, mutta hommat hoituu. Ja mikä parasta: tämä mies vatkaa ihan itse omat munansa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)