9.8.12

Voi apua


Olen iloisesti ohittanut kaikki välikausivaatteita koskevat blogitekstit, koska meillähän on välikausihaalari, ja sitäpaitsi on vielä kesä. Nopea sovittelu päiväkotia varten paljasti asian todellisen laidan. Pienihän se on, auttamatta.

Pikaisella nettiselaamisella ongelma ratkesi. Aleja oli vielä voimassa, joten kuvan haalari kotiutui meille hyvinkin sopuisaan hintaan 34e posteineen, Reimashopista. Ihanan tyttömäinen kuosi ja malli, mutta ei lainkaan pinkkiä!

Myös kumisaappaat paljastuivat liian pieniksi, kuravaatteet onneksi vielä mahtuvat. Kerhotossut ovat kittanat ja monet pitkät housut muuttuneet capreiksi kesän aikana, kun neiti on kasvattanut sorjia sääriään.

Mitähän vielä huomaan puuttuvaksi maanantaina, kun päiväkoti ja kouluarki taas koittaa?1 kommentti:

  1. Ihana haalari ja hintakin hyvin siedettävä! Mua jänskättää mahtuuko viimetalvinen toppahaalari vielä päälle, ainaskin se oli viimetalvena vielä reiluhkon kokoinen. Se on vaan niin söpö, ettei malttaisi siitä luopua. Välikaudeksi ei haalaria olekaan, mutta keväiset housut ja viimesyksyinen takki mahtuu vielä hyvin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)