22.8.12

Yhteistyö ja avunanto

Osasin odottaa perhekoon kasvua Kenwoodilla. Tiesin, että tänään keittiössäni on uusi kuningas. Mutta yllätyin erittäin positiivisesti, sillä Ken sai rinnalleen arvoisensa kuningattaren. Työharjoittelupaikkani pomo tahtoi avittaa minua eteenpäin kohti yrittäjyyttä, ja lahjoitti minulle käytetyn, heille tarpeettoman Electroluxin Assistentin, vaikka tiesi, että olin juuri hankkinut Kenwoodin. Nämä kaksi siloittelevat toistensa heikkoja kohtia ja yhdessä riittävät kaikkeen, mistä vain ikinä voi haaveilla.

Tänään haaveilen ruisleivästä ja ruisleipäkekseistä. Jälleen. Huomenna haaveilen vielä vähän enemmän, ja laitan NY-yrittäjyyspaperit vetämään, ja toteutan hieman ammatillista kunnianhimoani sillä suunnalla.

Huomenna toteutan myös kotiäiteilyä työharjoittelun sijaan, sillä Tee on juuri ja juuri sen verran kipeä, ettei voi huomenna mennä päiväkotiin. Jokainen harjoittelupäivä vie minua lähemmäs valmistumista, mutta tälläisessä tilanteessa olen äiti ensin, paijaamassa ja heijaamassa, ja leipuri vasta sitten, kun tytär on terve taas.

4 kommenttia:

 1. Onpa ihana pomo sulla!!
  Tsemppiä yrittäjyyteen =) =)
  Ja paranemisia pienelle!

  VastaaPoista
 2. Todella ihana lukea näitä postauksia ja saada jakaa teidän/sun iloa. Aivan mahtavaa, että juuri teidän osoitteeseen on nyt osunut onnenpotkuja!

  VastaaPoista
 3. Ruisleipäkeksit. Kuulostaa hyvältä. Ei reseptiä liikenisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokikin, selvennykseksi että ne näyttävät vain ruisleivistä, mutta ovat suklaakeksejä. :D http://napapiirini.blogspot.fi/2011/03/lohduketta.html

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)