12.9.12

Elämäntapamuutoksia


Sykemittari on kaveri. Siitä löytyi se puuttuva motivaatio liikkumiseen. Eilen se näytti iltalenkin jälkeen -1023 kaloria. 

Peili on kaveri. Takapuoli on saanut ryhtinsä takaisin, selkäläskeille heitin hyvästit ja vatsan seutu ei tiedä joskus venyneensä yli metrin ympärysmittaan. Tissit saisivat toipua imetyksen lopettamisesta vielä.

Vaa'asta en vielä tiedä. En omista sellaista. Käyn kun seuraavan kerran tulee jonkun kaverin vessassa vastaan.


Onhan tässä kulunut aikaakin, eikä mitään superdramaattista muutosta ole tapahtunut. Ainakaan ulkonäöllisesti. Mutta energiaa on senkin edestä. Ja sitä hyvää kroppafiilistä, kun ei tarvitse miettiä "näytänkö mie läskiltä tästä kuvakulmasta?" En näytä. Piste.

Syön hyvin. Terveellisesti. Liikun ilokseni ja tartutan liikkumisen iloa lapseenkin. Tavoite saavutettu siis siltä osin. Mutta en ole lähellekään valmis. Liikkumiseen jää kuin jääkin koukkuun. Jos jaksaisin ensi viikolla jo juosta sen viiden kilometrin lenkin. Parin kuukauden päästä kymmenen kilometriä..

Koululiikuntakammoisesta laiskamadosta energiseksi aropupuksi. Ei hullumpi elämäntapamuutos.7 kommenttia:

 1. Oijoi, onnittelut hienosta saavutuksesta! Kuulostaa siltä, että olet asian ytimessä, pysyvässä muutoksessa ja hyvän olon tavoittelussa. Ei voi kuin kadehtia. Terveisin yks laiskamato

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikunnan ilo on minulle ihan uusi tuttavuus. :D Kaipa tämä ensi-ihastus kuluu aikanaan pois ja sitten jää vain enään hyvä tapa. :D

   Poista
 2. Hienoa! Minkälaisella lenkillä kului noin paljon kaloreita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi tuntia erittäin reipasta kävelyä, vastuksena kymmenkiloinen taapero rattaissa. :D Onneksi oli hyvää seuraa, siitä riittää energiaa lenkillä!

   Poista
 3. Onnittelut elämäntapamuutoksesta ja hyvästä fiiliksestä;). Toivon että omakin liikuntainnostus säilyy, ehkä vuoden salijäsenyys auttanee asiaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en pääse salille tai ohjatuille tunneille, lapsenvahdista on usein pulaa. Mutta pääasia että liikutaan. :)

   Poista
 4. Vau! Mahtava saavutus. Mulla kaikki nuo ovat päinvastoin (Peilikuva, takapuoli, selkäläskit ja vatsan seutu). Imetystä jatkan vielä ainakin vuoden, mutta toisaalta toisella lapsellani on ikää vasta kuukausi. Perässä tullaan siis. Ihanaa, että liikunnan ilo on löytynyt! Siitä saa niin paljon virtaa.

  Neela

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)