13.9.12

Kummipoikasen uudet sukat


Kummipoikanen saa nauttia äitinsä läheisyydestä myös reissun päällä, kantorepussa nimittäin. Minimies tarvitsi villasukat jotka lämmittävät jalkoja ihan ylös asti, kah kun kantorepussa pieniä koipia ei saa suojaan niinkuin liinalla kantaessa.

Bussimatkoilla kilkattelin puikkoja jokusen päivän, ja lopputuloksena on liinailusukat. Ne lämmittävät reisistä varpaanpäihin, polven kohdalle neulotut lyhennetyt kerrokset estävät polvitaivesukkamakkaroita, ja napakka mallineule pitää sukat ylhäällä. Idea on Pienten Pukineita nimisestä neulekirjasta, mutta toteutus on loppupelissä kaukana siitä. Lanka on eri, silmukkamäärät eri, nämä neulotaan pyörönä siinä missä kirjan pitkävartiset töppöset tasona. Mallineule on ainoa sellaisenaan sukkiini siirtynyt osa. Omakseni en silti menisi ohjetta haukkumaan.

Nimesin nämä krokotiilisukiksi!

Minikäpälä.

7 kommenttia:

 1. Tosi kauniit sukat! Tuollaiset ois kyllä olleet hyvät :)

  VastaaPoista
 2. Mä niin haluaisin tän tyyppisiin jonkun ohjeet. Ehkä haen tuon kirjan vaikka kirjastosta ;)
  T: Puikkis, ahkera lukija, laiska kommentoija..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja on ihan käypä, siinä on kivoja retro-ohjeita vauvan neuleisiin. :)

   Poista
 3. Vau, ihanat! Kukahan taitava kilkattelisi meidän vauvalle jotain samanlaista...

  (Ja koska en kehtaa kommentoida joka postausta erikseen, niin: tuo erään liikkuvan äiti-ihmisen peilikuva oli myös aika VAU.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes tiennyt että käyt vielä täällä. :D Ollaan siis molemmat laiskoja kommentoijia. Milloin siulla on la suunnilleen, mietin että ehtisikö sitä neuloa teille vaikka vauvalahjaksi? :)

   Ja tänks. :) Paino ei oo juurikaan tippunut (-3kg) mut kroppa mahtuu silti pienempään tilaan.

   Poista
  2. Käyn käyn! :D Olen vaan tosiaan vähän tylsä kommentoija, joskus jään miettimään vastausta johonkin postaukseen (esim siihen rahajuttuun olisi ajatuksia) mutta sitten tapahtuu asia x ja kommentointi jää. Varmaan ihan tuttua huttua muillekin..

   Ja hei kyllä mä tuollaisista sukkasista voin maksaakin, jos vaan haluat neulottavaa! Ja jos ne saa tilata pikimustina ;) Laskettuun aikaan on vielä reilusti aikaa, mutta sulla on varmasti paljon muutakin tekemistä. Mullahan on edelleen kesken Inton odotusaikana aloitettu vauvapeitto, että niin tuottelias kutoja itse olen :D

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)