29.9.12

Muistilappu

http://www.jokakoti.fi/kohde/a4a67/wicket:pageMapName/jk-kohde

Joku kaunis päivä miulla on aikaa ja rahaa ostaa joku tuollainen kiinteistö, ja rempata siitä se unelmien koti ja leipomo-kahvila!

Koska tuo olisi unelmaa. Alakerrassa oma leipomo ja pieni kahvila, yläkerrassa se oma koti. Hirveä työ tuossa olisi, että se kelpaisi taas käyttötarkoitukseensa, mutta toivottavasti siihen löytyy joku, joka jakaa tämän unelman. Ja toivottavasti se ihminen perustaisi blogin. Koska lukisin sitä joka päivä. Kateellisena.

5 kommenttia:

 1. Saisitpa sinä lottopotin tai jonkin muun onnenkantamoisen ja tuosta teille ihanan kodin! :)

  ~Ria~

  VastaaPoista
 2. Mä näin jo silmissäni tuolla sun leipomon ja yläkerran kodin! Ihania unelmia :) Vähän samankaltaisia kuin mulla, netissä on kiva selailla asuntoja ja miettiä miten ne sisustais omalle perheelle. Ja sitten on tää oma kotikolo, jonka sisustaminen (mukamas) vaan junnaa ja junnaa :D

  VastaaPoista
 3. Nyt tyttöseni avaamaan asp-tiliä pankkiin jollei ole jo :) kotiin ilman takaajia ja pienellä säästämisellä :) <3

  VastaaPoista
 4. Hirmun ihana paikka, viihtyisin itsekin!
  Unelmistaan ei pidä luopua, joskus kun jotain toteutuu niin muistaa vasta sitten että tästähän minä olen unelmoinutkin!
  Mekin ollaan jo pari vuotta etsitty omaa kotia eikä sopivaa ole löytynyt. Välillä turhauttaa vuokraluukun valkoisten seinien tuijottelu mutta vielä jaksaa unelmoida siitä ihan ikiomasta!

  Ihana blogi sinulla, olen viihtynyt täällä jo hyvän tovin ja lisäsin sinut omankin blogivirityksen seurattavat- listaan!

  Mukavaa syksyä sinulle ja Tirpalle!

  VastaaPoista
 5. Tuossa talossa on kyllä säilynyt viehättäviä viisikymmentäluvun yksityiskohtia!
  Omenapuuta ja omaa (puutalo)kotia kaipaisin minäkin, mutta kun on opinnot kesken, tulevaisuus avoinna ja suurkaupungin asuntohinnat, niin ei niitä saisi alle puolen miljoonan eikä olisi varaa mitenkään päin, vuokrallakin kivat asunnot omenapuilla maksaisi ainakin tonnin. Ehkä jonain päivänä sopivassa sopessa on kuitenkin se koti ja omenapuu minullekin (ja teille oma leipomokoti kans).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)