22.9.12

Mitäs me murhemursut

Käytiin Teen kanssa katsomassa pikkusiskoni ihkaensimmäinen muotinäytös, ja hyvin meni. Likka oli nätti kuin mikä eikä kompuroinut portaissa!

Samalla kuvasin pikkuneitiä myös, ja sain napattua muistikortille ne mietteliäät ja vakavat ilmeet, joita harvemmin tulee ikuistettua. Tuon iloisesti pulisevan papupadan sisällä asuu kurttukulmainen ja mutruhuulinen pohdiskelija, vaikka sitä harvemmin huomaa.

Itse sain ammattitaitonäytöstä parhaan arvosanan K3 ja kommentteja, että olen paljon itsekriittisempi kuin päältäpäin uskoisi. Onko se nyt sitten hyvä asia, on asia erikseen. Iloisen pulisevan leipurin alla on se tyttö, joka tietää olevansa uransa alussa ja usein pahastikin pihalla. En vain anna sen nujertaa minua. Otan virheet virheinä, merkitsen pään sisäiseen muistioon ja teen jatkossa asiat paremmin. Työnantajani kai yllätti se tosiasia, että vaikka korjaankin virheeni, en unohda niitä. Kannan ehkä mokia mukanani taakkana, mutta onnistumiset siivittävät matkaa. Mukavasti tasapainossa siis.

5 kommenttia:

 1. Suloinen mutrusuu <3

  Liika itsekriittisyys voi tosiaan olla taakka, mutta kaikessahan liika on aina liikaa...jos virheistään oppii, mutta osaa kiitoksenkin kantaa on kaikki hienosti!
  Onnea mahtavasta arvosanasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Kyllä sen eteen on töitä taas tehtykin, kun se kattaa noin neljä kuukautta opiskeluja.

   Poista
 2. Tee on kylla poikkeuksellisen kaunis ja ilmeikas pieni tytto... Ei voi kuin ihailla. ja sopostella.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut hienosta arvosanasta !
  Kylläpäs oletkin saanut Tirppisestä hyviä kuvia :) Aivan selvästi hän miettii, tuumailee:)) Tosiaan paljon puhuvia ilmeitä :)

  VastaaPoista
 4. Niin kaunis pieni pohdiskelija! Ja onnittelut saavutuksestasi, ansaitusta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)