26.10.12

Kauden väri

Kaikki kuvat Kukkuukids.fi sivustolta, kiitos lainasta.

Ostin Teelle kympillä käytetyn violetin talvihaalarin. Eiminkäänmerkkisen. Mutta saahan sitä haaveilla, ja ihailla muiden blogeista upeita ulkovetimiä ja niihin mätsääviä asusteita. Neuloin miekin pipon. Ja ostin lämpimät hanskat. Ja kypärämyssyn. Sukatkin neuloin.

Mätsäähän tuo lapsi siis päästä varpaisiin, ja noilla tähtisilmillä tähtihaalari olisikin jo vähän yliampuva.. Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista.

4 kommenttia:

 1. Mäkin olisin tietysti meidän lapselle halunnut jonku ihanan karvareunahupullisen haalarin, mutta ei oikein budjetti antanut periksi. Päädyin myös einiinminkäänmerkkiseen ja pulitin siitäkin silti 35 euroa. Ostin uutena, kun en vain löytänyt käytettynä semmoista hyvää ja äitiyspakkauksen haalarista olin jo luopunut, kun luulin sen olevan väärän kokoinen nyt talvella.. Noh, eipäs olis ollukkaa.
  Meillä edustetaan talvi sinisen ja ruskean väreissä :)

  VastaaPoista
 2. Me vedettiin tänään päälle äitiyspakkaustoppahaalari, kun totesin, että se on vielä ihan sopiva. Kaappiin ostettu vihreä ihanuus saa vielä odottaa. Toppahanskojakaan ei ole, kun kirpparilta ei löytynyt sopivia, tai yhdet löytyi, mutta niissä ei ollut juurikaan toppausta peukun kohdalla, muuten tosi muhkeat...

  Suvi

  VastaaPoista
 3. hei! ihana blogi,seuraan sitä aina kun oma 1-v poikani antaa luvan :)
  halusin noista käytetyistä haalareista sen verran vain sanoa että kannattaa olla varovainen nim. tosi käytettyjen vedenpitävyys on jo huono, samatenkin lämpövuori (joka useammassa nykyisessä on thinsulate) voi kärsiä jo yhden talven vanhoissa puvuissa. itse ostan kaiken kirpparilta koska mekin ollaan köyhä, sinnittelevä opiskelija-perhe jolle jokainen lantti on tärkeä, mutta itse miettisin esim. nettikaupasta tilausta ja osissa maksua. haalariin kannattaa panostaa, varsinkin jos asuu kylmemmillä alueilla. sen sisällä olevassa villahaalarissa voi sitten olla vaikka muutama parsittu reikä. :)
  enkä halua näsäviisailla, itse olet tosi fiksu nuori äippä ja varmaan kaikkea tätä itsekin pohtinut. oon vaan itse myynyt lastenvaatteita useat vuodet nuorempana niin jotain jäänyt mieleen näiden äitien ajatuksista, mekin astumme nyt ekaan kunnon talveemme tuon 1veen kanssa. kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 4. Enpä mäkään kehtaisi esitellä tytön (6v) talvivarustusta blogissani (tai kehtaisinpa mutta mikä olis pointti). Siistimpi takki on uusi ja se on mageae, kalliskin oli mutta tosiaan otan takaisinpäin sitten kirppishinnoissa. Syyslomaviikon tyttö oli mummolassa joten ehdin käydä 'metsästysreissuilla' täydentämässä varantoja kirppiksillä ja melkein kiljuin riemusta; löysin mm. seuraavan koon luistimet ja Viikkarin talvigoret (ja pari takkia jne). (hups, säästin ainakin 100€!)Tytöille löytyy paremmin isommissakin koissa (110/30->) tosin harvemmin. Mummoni neuloi iiiiihanan pipon ja hanskat ovat mitälie kunhan ovat lämpimiä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)