7.10.12

MaastoutumistaEn erityisemmin perusta eläinkuoseista tai korvista lastenvaatteissa. Eli ei mitään perusteita sille, miksi neiti on niin mahdottoman suloinen pantteritunikassaan! Kesken kauppamatkan löydettiin mahtava vaahteranlehtikasa, ja otettiin tilanteesta ilo irti.

Iloista syksyä!

11 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen syyskuva. Pikkuneidille näyttää eläinkuosi sopivan oikein hyvin. Oikein hyvää syksyä! toivottaa Kirsi Lahdesta:)

  VastaaPoista
 2. Ihana likka ja ihanat lehdet! :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten onnellisen näköinen Tirppa! Eihän noille kuville voi kuin hymyillä :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva! Ja ei ole kyllä äidistä epäilystä, teissä on tosi paljon samaa näköä :)

  -Juumi

  VastaaPoista
 5. Heippa! Täällä eräs, joka lukenut blogiasi pitkään mutta nyt uskaltautuu kommentoimaan. Löysin blogisi sattumalta jo odotusaikana,poikanen nyt jo 7 kuukautta. Olen lukenut jokaisen postauksen ihan ensimmäisestä tähän viimeisimpään- kiitos ajatustesi jakamisesta ja vertaistuen antamisesta :) Mahtavia ajatuksia ja elämänarvojen tutkiskelua sisältävä blogi. Kannustat myös meitä lukijoita jaksamaan ja kestämään,vaikka välillä raskasta onkin. Olet hieno esimerkki ja hieno äiti. Jatkahan samaan malliin! -Iira

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana neiti!! Niin on mamman näköinen =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)