22.10.12

Peukut pystyyn ja sormet ristiin

Kirjoitan tänään hakemuksia. Työhakemus. Päiväkotihakemus. Asuntohakemus.

Tiedän olevani ajoissa, mutta kun tarvitsen kaikki kolme pyöräilymatkan päässä toisistaan, ei puoli vuotta kuulostakaan enää kovin pitkältä ajalta.

Tahtoisin ainakin 45 neliön asunnon, mieluusti ei isompaa kuin 55 neliömetriä. Toivoisin, ettei yhdensuuntainen työmatka ylittäisi viittä kilometriä. Tee tarvitsee vuorohoitopaikan päiväkodista. Se taitaakin olla se hankalin osuus, jonot ovat pitkät. Työpaikkoja olisi auki kaksikin, sopivalta etäisyydeltä. Jonossa niihin vain saattaa olla pitkä rivi minua pätevämpiä.

Tietysti on niitä pienempiä toiveita. Josko juna-asemalle ei olisi älyttömän pitkä matka. Jospa lähellä olisi joku puisto. Josko saisin asunnon pienkerrostalosta, luhtitalosta tai rivarista. Vuokra voisi olla kohtuullinen. Oma sauna olisi ihana. Tai kylpyamme.

Tahtoisin löytää meidän paikkamme.

Edessä on iso muutos, ja toivotan sen tervetulleeksi. Nyt kaipaisin vain hyvää onnea ja myötätuulta.  

6 kommenttia:

 1. Teillä on paljon muutoksia tulossa. Pidän teille peukkuja että kaikki lutviutuisi toivomallasi tavalla :)

  VastaaPoista
 2. Hei,
  eksyin blogiisi ensimmäisen kerran kesällä ja jäinkin mielenkiinnolla seuraamaan teidän löytöretkeä.

  Paljon tsemppiä arkielämään ja onnea kaikkiin hakujuttuihin. Asioilla on taipumus järjestyä tavalla tai toisella, toivottavasti näin käy nytkin ja vielä toivotulla tavalla.

  Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 3. Onnea matkaan, toivottavasti kaikki asiat lutviutuvat mukavasti sinulle ja Teelle! Olette sen ansainneet! :)

  VastaaPoista
 4. Täällä pidetään peukkuja pystyssä teille!! Te jos ketkä olette ansainneet että asiat sujuisivat toivomallasi tavalla!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)