4.11.12

Arpaonnea

klik-klikHuhtikuussa piipahdettiin Lapsimessuilla, ja eilen sähköpostiini kolahti sieltä arvontavoitto!

Yksivuotisvalokuvaus ei mahtunut budjettiimme, kuvasimme siis kotona, tammikuun vähäistä luonnonvaloa manaten. Tällä kertaa saamme paitsi studiolaatuiset valokuvat, niistä tehdään lisäksi kuvanmuokkauksella melkein kuin taideteoksia. En malta odottaa!Entä te?
Otatteko itse "merkkipäivävalokuvat" vai annatteko työn ammattilaisten käsiin?


6 kommenttia:

 1. Juuri tässä ongelmoin kyseisen asian kanssa.. Ylimääräistä rahaa ei tosiaan löydy tuosta vaan heittää studiokuviin ja yks yks-vuotias pitäis saada tallennettua kivaan kuvaan :) Mutta ehkäpä odottelen aurinkoista päivää ja karataan ulos poseeraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kuvat otettiin talon valoisimmassa huoneessa keskipäivällä ihan ikkunan vieressä. :D Ja kai niistä ihan kelpoja tuli, kun otti 200 kuvaa ja valitsi niistä kuusi parasta. :D

   Poista
 2. Joo ei meilläkään aikanaan ollu varaa mihinkään ammattilaisiin... hyvä ystävä harrasti kuvaamista niin se muutaman kuvan napsi.
  Mutta nuo sun linkittämät taideteokset on kyllä ihan älyttömän hienoja!
  Haluun myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itekkin ihan into pinkeänä ja pohdin maltanko odottaa 2v kuvien kanssa ihan tammikuulle asti ;)

   Poista
 3. Minusta ne 1-v.kuvat oli ihania! (Jos oikein muistan että niissä oli paljon keltaista...) Ja ihana että voitit tuon lahjakortin!!! Mikä on Tirpan vaatekoko nykyään? Osallistun yhteen arvontaan sillä mielellä, että Tirppa saa jos voitan (kun ei omia lapsia ole).

  VastaaPoista
 4. Vau, onnea!! Mä olen vienyt studiokuvaukseen oman lapseni 1-vuotiaana, kun olen halunnut että lapsesta on tosiaan omia otoksia laadukkaampia vedoksia. Ja onhan ne laadullisesti parempia, vaikka itsekin tulee järkkärillä kuvailtua. Ei ehkä ihan parhaat ilmeet kylläkään tallentunut just sillä studiokuvauskeikalla, mutta olen silti pitänyt niistä kuvista. Kyllä tää kakkonenkin kiikutetaan ajallaan sitten valokuvattavaksi ja sitten yritetään ottaa veljeksistäkin otos - saapa nähdä miten siinä sitten käy, kun pitäisi olla kaksi onnistunutta naamaa samassa kuvassa. Ehkäpä joskus, kun lapset ovat isompia ja enemmän "itsensä näköisiä" mennään perhekuvaankin. Mut sitten pitäisi kaikkien (luonnollisesti eniten minun heheh) onnistua yhtä aikaa. Onkohan se edes mahdollista??

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)