18.11.12

Mielikuva isosta

Huusin meille huuto.netistä "ison nukkekodin" kun Lundbyyn ei mahtunut huonekalujen lisäksi mitään muuta (asukkaita, leikkijän käsiä) sisään. 

Voin myöntää järkyttyneeni pahanpäiväisesti, kun nukkekoti sitten toimitettiin kotiovelle. "Iso" ei ihan riitä kuvaamaan tätä nukkekotia. Ostamatta olisi jäänyt jos olisin käsittänyt miten iso kapistus tuo onkaan.. ja se olisi ollut meidän häviömme. Neiti rakastaa uutta pupukotiaan ylikaiken, ja unissaankin puhelee puputalon leikeistä, kun äiti tiskaa ja isipupu käy kaupassa.

Kuvissa vilahtaa myös kodin toinen perhe, hauvaperhe, joka kotiutui meille eräältä blogin lukijalta, ja paketti saapui juuri sopivasti muuttamaan korvatulehduskiukkuväsynälkäyhyyyy-päivämme suuntaa. Puput ja hauvat elävät sulassa sovussa, ja lapsia vahditaan vuorotellen. Ainoastaan nukkumapaikoista on pulaa ja riitaa, joka ilta hauvat ja puput käyvät seuraavan kiivaan keskustelun:

-Toi nukkuu ammeessa
-Ei nuku
-Nukkuu!
-Kyymä tulee, yksin nukkuu
-Tässä peitto (eli vessan matto..)

Eli jos jollakulla roikkuu nurkissaan turhanpanttina joko Ikean nukkekotikokoinen kerrossänky/sänky tai sitten Lego Duplo sänkyjä, meillä olisi tarvetta!

Nyt neiti on päikkäreillä, ja minun tämänviikkoinen marsipaanin täyteinen urakkani on ohitse. Taidan ottaa kupin teetä ja katsoa ne ohjelmat, joiden katsomiseen ei viikolla ole ollut aikaa. Ihanaa!


Ps. Erityisesti tykkään tämän viikon lääkärikäynnistä, kerrankin oli lääkärillä aikaa ja viitseliäisyyttä ottaa tutkimus tilanne ajan kanssa, lempeästi ja leikin kautta. Päästiin siis kerrankin lääkärikäynnistä ilman hysteeristä huutoa! Korvatulehdusdiagnoosista huolimatta.

7 kommenttia:

 1. Ihana nukkekoti, juuri sopiva tuon ikäisen lapsen leikkeihin kun ei ole liian pieniä ja helposti rikkoutuvia osioita.

  VastaaPoista
 2. Ohh, i-ha-na! Haaveilen just ton koko- ja järeysluokan nukkekodista, että sen päällä voisi vaikka hyppiä eikä menis rikki. Ja tollaset on monikäyttösiäkin, Tee saa tosta hyvän kirjahyllyn sit kun on kasvanut ulos nukkekotileikeistä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyjä sanoi tuodessaan, ettei kaksi kymmenvuotiasta tyttöä saanut sitä rikki vaikka päällä hyppivät. :D Eli tämä kapistus on niiiiiiiin juttu joka löytyy vielä silloinkin kun Tirppiksen lapset tulee mummolaan leikkimään. ;)

   Poista
 3. Mahtava nukkumiskeskustelu!

  VastaaPoista
 4. I.HA.NA. Pitäisköhän vihjaista miehelle, että tollasen vois joskus tehdä... :)

  VastaaPoista
 5. Siis aivan ihana nukkekoti! Ja nyt siellä todellakin mahtuu jopa leikkimäänkin! :) Semmoset pienet hajoavat ovatkin ihan turhia....

  VastaaPoista
 6. Ai, se olikin näin iso!! Todella hieno. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)