11.11.12

Pikkunoita


Noidan asu oli olevineen loistava idea. Tiimarin säkkipäiviltä lähes ilmaisiksi haalittu. Valitettavasti tämä taitaa olla ainut kuva, jossa neidillä on sekä viitta että hattu päällään. Kuulemma kutitti ja tuli kuuma..

Kahdenkymmenen hengen pippalot, karmaisevia ruokia, hassuja ja hassunhirveitä asuja, ja kaksi tuntia käsittämätöntä mekkalaa. Meillä kaikilla oli niin mukaaaavaaa, mutta kun en osaa ottaa "blogikuvia" (eli päättömiä kuvia ihmisistä ja lähikuvia miniyksityiskohdista) esittääkseni visuaalisesti juhlatunnelmaa, niin sellaisia ei ole.

Seuraavaksi taidankin laittaa juhlalistalle pikkujoulut. Olen näet sitä mieltä, ettei ole tarpeeksi hyviä tekosyitä kutsua taloa täyteen ihmisiä hölmöissä vaatteissa vetämään mahaansa täyteen nyyttäripöydästä. Vappu ja halloween on ihan kivoja, mutta useamminkin voisi!

1 kommentti:

  1. Luin eilen/tänään koko siun blogin alusta loppuun. Ihana! En muuta osaa sanoa. Kiitän ja kumarran ja odotan lisää. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)