20.11.12

Yritä tässä nyt sitten


ottaa herkkiä ja jouluisia kuvia joulukorttiin, kun pikkutonttua hypityttää.

Hypittiin sitten antaumuksella nukkumaanmenoon asti, ja yritetään joku toinen päivä uudestaan. Jouluunkin on vielä aikaa, ja jos aika loppuu kesken, niin  ehtiihän sitä ainakin niille lähimmille rakkaille lykätä vaikka kortin ihan kädestä käteen postituksella.

Tättähäärä hukkapätkä tyttärenä elämä on joskus tälläistä. Enkä vaihtaisi mistään hinnasta. Olin unohtanut miten kivaa sängyllä hyppiminen on!

10 kommenttia:

 1. Haha :D meidän joulukortteihin pääty poika, joka ei katsonut kameraan, tonttulakkivinossa ja vieläpä StarWars paidassaan :D

  Ens vuonna sitten paremmalla menestyksellä ;)

  VastaaPoista
 2. Hymyn ainakin toisi kortin saajan huulille varmasti tollainen pompoukuvakin! :)

  Meillä kuvailtiin samoissa merkeissä tänään... Lopputuloksena yksi mereen pudonnut kynttilälyhty, monta kuvaa joissa poika itkee tonttulakki päässä, muutama kuva joissa kuvausapulaisen käsi työntyy kuvaan nappaamaan pojan haalarista kiinni ettei mene liian reunalle laiturilla ja kolme kuvaa jossa ihmetellään sitä mereen tippunutta lyhtyä... :D Ja yksi joukukortiksi kelpuutettu kuva joka otettiin sisällä kuvausreissusta palattua. Siinä poika istuu kynttilänvalossa ruokapöydässä kauniin punaposkinen omppu kädessä.

  VastaaPoista
 3. Tuohan olis ihan tuollaisenaan aivan mahtava joulukortti. :) Aito, täynnä riemua ja hymyn huulille tuova kuvasarja. :)

  VastaaPoista
 4. Tuossahan sulla on valmiina täydellinen joulukortti! Aivan ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 5. Mitäs jos teidän joulukortti ei olisikaan "herkkä ja jouluinen" tänä vuonna vaan iloinen lapsennäköinen jouluntoivotus? :) Itse ottaisin ainakin oikein mieluusti noin pirtsakan joulukortin vastaan!

  VastaaPoista
 6. Tuossahan on ihana iloinen jouluinen kortti jo tuollaisenaan! Kyllä hymyilyttäisi kun tuommoisen saisi. :)

  VastaaPoista
 7. No, pääasia, että sinulla ja Tirpalla oli hauskaa?:)

  VastaaPoista
 8. Minustakin tuo kollaasi on ihan tuollaisenaan aivan mahtava joulukortti :)

  VastaaPoista
 9. Kannatan tuon kollaasin käyttöä! Tämä on aito! Herkistelysöpöstelyt antaa aina vähän lavastetun fiiliksen ;)

  VastaaPoista
 10. Tommonen kortti ois ihana <3
  T.Susanna

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)