10.12.12

10. luukku ja "Hyviä ja Huonoja Uutisia"

DSC_0251
Allekirjoitin. Paljon paremman sopimuksen kuin mitä lähdin kinuamaan.

DSC_0252
Ja jottei elämä olisi liian ruusuista: Kahden naisen taloudesta hajosi se epäolennaisin kodinkone, nimittäin pyykkäri. Juuri ennen joulua. Kun rahaa ei olisi muutenkaan ollut lahjoihin, mutta ruokaan sentään. 

Aika loppuu kesken. Kaiken suhteen. Pitäisi olla kahdeksan kättä ja supermiehen ja wonderwomanin voimat selvitäkseen tästä sumasta. Ja ehkä yritysjohtajan palkkapussikin auttaisi. Vaikka vain täksi kuukaudeksi.

Sattuneista syistä tänään joulukalenterissa oli vain kettukarkki. Eikä ainakaan neitiä harmittanut.

19 kommenttia:

 1. Voi, oikein paljon onnea tyopaikasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Olen itsekin aika onneasta soikeana.

   Poista
 2. Onnea oikein paljon työpaikasta!
  Surku, et piti tulla samaan läjään sit noita "risujakin" =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasapaino ennen kaikkea. Eikä näilä risuillakaan niin väliä, kunhan sinnitellään valmistumiseen asti niin sitten paistaa aurinko senkin edestä!

   Poista
 3. Onnea työpaikasta ja onpa kurja juttu tuo pyykkikone :(

  VastaaPoista
 4. Voi, tsemppiä teille! Mä en muista olenko aikaisemmin sun blogia kommentoinut, mutta pidän ihan hirmuisesti sun blogista. Mulle tulee ihan hirveän paljon noita blogipäivityksiä, mutta sun on ykkönen. Sulla on kauheen hyvä tyyli kirjoittaa ja erityisesti sun ja lapsesi suhde ja elämä vaikuttaa niin tasapainoiselta ja onnelliselta, vaikka kaikenlaista aina vastaan tuleekin. Ja sua alan pitämään jonkin sortin wonder womanina, niin paljon elämäänne sisältyy, vaikka vain yksi aikuinen siitä huolehtimassa. Ihanaa joulunalusaikaa teille!

  Nyt tulikin fläsärinä, että ehkäpä olenkin jo saman kommentoinut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 En itse oikein pääse jyvälle siitä, miksi ihmiset palaavat päivä toisensa jälkeen lukemaan, vaikkei meillä ole arkea kummempaa "esiteltävänä". Mutta blogi on miulle henkireikä, aika ajoin se toinen vanhempi, joku tuutti mihin syytää kaikki lasta ja elämistä koskevat ajatukset, joille ei ole ketään muuta kuuntelijaa.

   Poista
  2. Sinä olet vaan niin symppitsemppaaja ja Tirppa ihana. Hyvin harvoja ihmisiä kohtaan tunnen semmoista isosiskotunnetta kuin sinua kohtaan, vaikka emme oikeasti tunnekaan.

   Poista
 5. Onnea työsopparista! ja tsemppiä sen koneen kanssa, i feel your pain, meillä hajosi pesukone viime toukokuussa ja peräti heinäkuun lopussa uusi matkasi kotiimme. ei teillä sattuis taloyhtiössä olemaan pyykkitupaa ja siellä konetta. se oli meidän pelastus kesällä ;)

  ja tuo siun tekemä joulukalenteri on niin maan ihana että!! jos en ois jo väkertäny tänä (ja viime) jouluna meijän törölle kalenteria niin saattasin vaikka ajatusta jalostaa omaan käyttöön sopivaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meidän taloyhtiössä onneksi maksullinen kone, joten ihan ilman puhtaita vaatteita ei jäädä. :) Hetkellinen tappiomieliala ei haittaa menoa pitkään..

   Poista
 6. Laitoin sulle sähköpostia... :)

  VastaaPoista
 7. Hmm... En tiedä mitä mieltä olet kommentistani, koska olen ymmärtänyt, että et kovin mielelläsi pyydä apua esim. sosiaalitoimistosta, mutta kehottaisin sinua hakemaan toimeentulotukea. Se vaatii tietysti muutaman lippulappusen täytön, mutta silti.

  T. Täti luukulta.

  VastaaPoista
 8. :-) jee työpaikka!! Onnea!

  Meillä hajosi myös pyykkikone juuri kun olin palaamassa äippäriltä töihin. Napsauttelin HobbyHall'sta sitten koneen osarilla, ei siinä muu auttanut. (no mulla sentään on ollut vakityö jo vuosia vaikka palkka ei kummoinen olekaan -säännöllinen tulo on kuitenkin erittäin pop)

  VastaaPoista
 9. Onko tiedossa mikä on tuo vikakoodi? Kun tosi usein pelkkä nukkasihdin likaisuus tilttaa koko koneen.. Suosittelen sen pitämistä. Ja meillä kun ei kone toiminu, soitin taloyhtiön huoltoon ja korjaaja kävi putsimassa poistovesi aukon.. Sielä oli jotain, mikä on kuulemma yleistä lapsiperheissä... Tsemppiä, olet selvinnyt voittajana aina ennenkin :)

  VastaaPoista
 10. Mahtavaa, töitä! Toivottavasti saat koneen pelaamaan taas.

  Neela

  VastaaPoista
 11. Paljon, paljon onnea työpaikasta!!!! :)

  VastaaPoista
 12. Hienoa! Onnea työpaikasta. Satsaus tulevaisuuteen kannattaa ja tuottaa tulosta! Olen ylpeä teistä neidot :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)