12.12.12

12. Luukku

Aamusella neiti hiippaili taas pikkuhoususillaan jo kalenterille, ja ilahduttavaa kyllä tunnisti mitä tämän päivän koriste yrittää esittää. "Tonttu tää on!" kuului niin selkeästi kuin mahdollista. ("Missä nami?" oli seuraava lause. Hups. Onneksi niitä oli vielä kaapissa, jotenkin se tonttu oli ne jättänyt ihan väärään paikkaan..)

DSC_0268

Kaikki kuusen koristeet on tehty minimaalisista jämistä erivärisiä huopia. Ostin huopaa pohjaa, luukkuja ja kuusta varten, muut materiaalit on haalittu vähän mistä sattuu. Jotenkin kaipaisin muitakin värivaihtoehtoja koristeisiin, mutta budjettisyistä mennään nyt näillä mitä on. Ensi vuonna voi sitten korvata jonkun tylsemmän koristeen jollain kivan värisellä.

DSC_0269

Itselleni ei taas tänään mahtunut kodin sisäpuolella tapahtuvaa joulutoimintaa. Koululla ihmeteltiin uusia taikinakoneita, tehtiin piparkakkutaikinoita ja joululimppua. Aamupäivällä oli lyhyt gospelkonsertti, joka oli kyllä kaivattu hengähdyshetki tähän päivään. 

DSC_0266

Enää tämä ja ensi viikko koulua, sitten saa viikonlopun yli rauhoittua ja oikeasti virittäytyä joulutunnelmaan. Juuri nyt tällä tonttusella vain on kovin kiire. Ja väsy.

3 kommenttia:

 1. Minusta tuo teidän kalenteri on aivan valloittava juuri tuollaisena...
  Ei aina pidä olla mitään niin erikoista. Hyvin jouluinen ja ihana kalenteri! :)

  VastaaPoista
 2. samaa mieltä, kalenteri on kertakaikkisen upea:)

  VastaaPoista
 3. Ihan loistava tuo kalenteri. Upeeta, että jaksat tytölle tarjota tuollaista itsetehtyä, vaikka kiirettä pitää varmaan ilmankin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)