30.12.12

Hiljaisia pyhiä

Photobucket
Lämmintä päälle ja kuusen hakuun. Ystävillä kasvaa pieni joulukuusifarmi takapihalla, josta saimme käydä valitsemassa yhden. 

Photobucket
Kyydin sinne tarjosi ystäväperheen reipas eskarilainen.

Photobucket
Tarkka valintaprosessi. Tämä!

Photobucket
Koristelua. Kovin oli alaoksapainotteinen tämänvuotinen koristelu siihen asti, kun tonttu oli yön hämärissä niitä siirrellyt.

Photobucket
Taustalla joulusiivous (=keskilattiaimurointi) kesken, jättäkää huomiotta.

Photobucket
Tämä joulu meni hiljaisuudessa. Kirjaimellisesti. Menetin ääneni aatonaattona ja sain sen vasta pyhien jälkeen takaisin. En ehkä päässyt laulamaan joululauluja, mutta en myöskään korottanut ääntäni, tiuskaissut tai moittinut koko jouluna. Joulurauhaa. Myös minulle, kun ei voi ojentaa lasta, ei tarvitse. Silmät kiinni ja sinne päin.

Ystävät, sukulaiset, tutut ja tuntemattomat olivat ilmeisesti sitä mieltä, että olen ollut tänä vuonna kiltisti. Jokaisessa paketissa oli jotakin kaivattua, tahdottua tai tarvittua. Iltasella tuli tirautettua muutama kyynel ihan vain siitä ilosta, että minulle on suotu tälläisiä ihmisiä.

Pikkuneiti ei olisi voinut olla onnellisempi. Tontut toivat lahjoja vaikka äidin budjetti ei meinannutkaan joulua kestää. Melkein uskoin itsekin joulupukkiin, kun katselin ja kuuntelin lapsen riemua lahjojensa ääressä. Kaikki lahjat saivat yhtä varauksettoman ihastuksen osakseen.

Photobucket
Suklaasuu.
Kävin nukkumaan aattona levollisin mielin. Jouluissa voi aikuisenakin olla taikaa.

Photobucket
Kiitos.


7 kommenttia:

 1. Voisitko tehdä joskus postauksen teidän nykyisestä kodista? Teidän edellisestä kodista taisit joskus tehdäkin.. :) Ps. Ihana kuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pysty puhelimella etsimään, mutta otsikolla kaksin kaunihimpi kaksiossa pitäisi löytyä. :) toki jotain pikkumuutoksia on senkin jälkeen ollut. :)

   Poista
 2. Kiva jos tulitte onnellisiksi.
  Anu <3

  VastaaPoista
 3. Tsempit tulevalle vuodelle!!! (blogeissa joultauon jälkeen)

  VastaaPoista
 4. Mulle tulee aina hyvä mieli lukiessani sinun blogia.Rauhallista ja onnellista tulevaa vuotta(kin) :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana toi vika kuva <3 :)!

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus, kirjoitat todella aidosti ja upeasti. Sanoin juuri miehellenkin, että ihana lukea tämmöisiä kirjoituksia ja tuo uusin päivityksesi koskien niitä SM-kisoja sai minut tuntemaan suurta onnellisuutta puolestasi. Ihmisen, jota en edes tunne, mutta jonka elämää seuraan kirjoitustesi kautta. Upeaa vuotta sinulle ja tyttärellesi! (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)