5.12.12

Luukku 5

Minulla ja Tirpalla on viiden päivän miniloma. Ei koulua, ei päiväkotia, vain yhdessäoloa ja aikaa tehdä mitä lystää. Huomenna ajattelin nukkua neiti kainalossa siihen asti että on valoisaa. Ja syödä aamupalan kotona, pöydän ääressä. Ehkä jopa leipoa tai laittaa ruokaa päiväsaikaan. Ja nukkua päikkärit! Illalla katson linnanjuhlia likan kanssa juhlamekot päällä. Vaikka hiuksia ei muistaisikaan koko päivänä harjata.

Tänään kalenterista tuli pieni joulusukka:

DSC_0156

DSC_0155
Eilinen koriste on tuo lumihiutale.

DSC_0154

Ja koska joku jouluinen puuha piti olla minullekin, ja loman kunniaksi mitään "työtä" en tahtonut tälle päivälle ottaa, tein jotain varsin radikaalia. Lakkasin kynnet. Kirkkaan värisellä glitterlakalla. Pikkujoulut! (Selvennetään sen verran, että elintarvikealalla kynsilakka, korut ja voimakkaat hajusteet on nou nou. Lomapäivinä voi sitten repäistä ja pitää vaikka sormusta!) Pikkujouluni käsittivät nyyhkyjakson Greyn Anatomiaa ja ison kupin kaakaota piparminttuaromilla höystettynä.

DSC_0158
Työtä tekevät kädet. Ei kovin sirot, mutta suhteellisen osaavat. Harmi kun kimallus ei näy..

Mutta ennen kuin lakkasin kynteni, näytin kynteni ja tein tämän talvisen kakkukoristeen:

DSC_0152

DSC_0153

Jokseenkin haastava keksiä miten kelkkaileva pingu kestäisi postituksen, mutta ratkaisinpas. Ja postiinkin se ehti ajoissa, kun jahtasi jo lähdössä olevaa postimiestä paketti ojossa. Joskus "yrittäjänä" oleminen on huisin jännää. Ei tarvitse leffaankaan lähteä, kun elämä on kuin elokuvista.


Ps. kai kaikki huomasivat miten kauniita puut olivat tänään? Iiiihana jäähuurre joka oksalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)