8.12.12

Mahdottoman isoja joululahjoja


Välillä keskustelut ikäisteni ei-lapsellisten (kauhea yleistys, ei koske läheskään kaikkia) kanssa menevät ohi ymmärrykseni. Näkemys elämästä on kovin erilainen, kun äiti pesee pyykit, isä imuroi ja maksaa laskut. Ja isi ja äiti ostaa ne joululahjat. Ihan rennosti ja hyvällä omalla tunnolla joululahjalistalle toivotaan useamman sadan euron juttuja, ja suurella todennäköisyydellä niitä saadaankin.

Niinpä tässä on minun "aivan liian kalliita juttuja" listani, tavaroita jotka ostan itse sitten kun niihin on oikeasti varaa, ja sitten se, mitä oikeasti toivon ja tahdon joululahjaksi.

Money-money-money

Tabletti. Kannettava reseptikirja, kalenteri, muistikirja, netti, levyhylly ja kuvapankki. 
Iittalan harmaita Kastehelmikulhoja.
Aino Aallon Iittalalle suunnittelemia laseja ja jälkiruokalautasia. Harmaina.
Jotkut ihanat, värikkäät ja ylelliset pussilakanat. Finlaysonin Keisari on ihana.Rakas joulupukki, tänä vuonna tahtoisin


Jonkun muun neulomat villasukat. Tai sitten pörrösukat. 


Uuden kahvimitan. Unohdan aina ostaa sen ja sitten laskettelen ärräpäitä kun taas keitän pahaa kahvia mututuntumalla, edellinen kun on halki. Ja tämän ihan oikeasti tahtoisin, viime vuonna sain patakintaan, kun kovasti toivoin lopettavani sormien polttamisen leipoessa.
Pyörän lampun. Edellinen sykähti eikä toimi enää, vaikka kaikki elvytystoimenpiteet on tehty.

Suklaata. Vaikka Julioita. Tai Dumleja. Mutta jotain rapisevissa kääreissä, mitä mutustaa kun mahaan ei muka mahdu enää mitään, mutta makeaa tekee mieli.
Lisäksi tahtoisin muutaman asian, joista en kuvia voi laittaa. 

Tahtoisin myönteisen päätöksen asuntotoimistosta. 
Lapsenvahdin SM-kisojen ajaksi, jos sinne asti pääsen. 
Pakkaus- ja muuttoapua keväälle.

Näillä pärjäisin jo pitkälle, että kiitos vain jo etukäteen!

5 kommenttia:

 1. Minkä kokoinen sun jalka on?

  -Neela-tonttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelen joskus nähneeni kommentin että se olisi 39(-40). :)

   Poista
  2. Tämä kommenttien valvomattomuus tekee tälle paljon valvovalle tepposia, ja osa kommenteista tulee huomattua vasta parin päivän päästä. :/

   Miun jalka on kokoa 39.

   Poista
 2. Mitä Tirppa haluaisi?

  VastaaPoista
 3. Hei, olen lukenut sun blogia jo todella kauan ja tykkään hirveästi! Nyt pyydänkin, voisitko laittaa mulle sähköpostia: lottiina@gmail.com? Olisi ajatus :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)