2.12.12

Toinen luukku

Toisesta luukusta tuli tänään ensimmäinen adventtikynttilä. Oikeita adventtikynttilöitä ei tänä(kään) vuonna sytytetä koska vauhti + elävä tuli = vaaratilanteita. Sen sijaan joululaululistalle otettiin adventtikynttilälaulu, ja hienosti neiti sitä tänään illalla jo tapaili ihan itsekin.

DSC_1816
Jännää.. Ei malttanut edes vaatteita pukea kun piti päästä tarkistamaan, missä taskussa on aarteita!

DSC_1817
Kettukarkkii!

DSC_1823

DSC_1825

Joululaululistalla on myös tämä levy:

Ipanapa - Talvilaulut

Sanonpa vain, olen enemmän sellaisten rauhallisten ja ehkä aavistuksen mollivoittoisten joululaulujen ystävä. Mutta tämän levyn laulut vipattavat sekä minun että tyttären tanssijalkaa, ja Tirppis on ottanut suosikikseen "Kissa pakkasessa" raidan tältä levyltä. Itse pidän "Lumi oli sopivan soft" laulun rytmistä ja tunnelmasta, vaikka onkin juuri sellainen energinen ja lapsellinen laulu, joille en normaalisti lämpeä. 

Kaikenlaista puuhaa mahtui päivään, mutta ehkä jännittävintä oli tavata joulupukki. Käsivarren etäisyydelle sentään päästiin, ja kohteliaasti neiti antoi käsipäivää, mutta syliin ei suostunut ja hymyjä ei jaettu. Rajansa kaikella, onhan se pukki aika pelottava, parta ja kaikki.

DSC_01425 kommenttia:

 1. Puhuit jo aiemmin (varmaan jossain muualla) tosta levystä ja heti menin etsimään omaamme kuunteluun eikä ole vieläkään löytynyt mistään, harmittaa kovasti. Täytyy jatkaa ja laajentaa etsintöjä tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän oma maksoi vitosen abc:lla. :D

   Poista
  2. Oho, täytyy laittaa toi maita ja mantuja kiertävä mies kyttäämään abc-asemien levyhyllyjä, kiitos vinkistä. Tosin voi olla, että sen hinta on näin joulun alla vähän korkeampikin. Ei siis kävellyt vastaan tänäänkään mistään enkä tiedä mistä sitä enää etsiä. En ymmärrä miten cd-levyt katoaa itsekseen?

   Poista
 2. Tuo joulukalenteri on kyllä kiva! :) Kumpa itsekkin jaksais joskus vääntää moisen. :)

  VastaaPoista
 3. Toi joulukalenteri on ihan nerokas! En ymmärrä mistä sä nää ideat oikein revit, mutta ihan mahtavaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)