19.1.13

Pari muuttujaa

Kun stressaat synttärijuhlien järjestämisestä (kaiken muun päälle) niin että yöunetkin ovat katkonaiset. Iltaisin tekee mieli vääntää itkua jo ajatuksesta, että tarvitsisi laittaa uuni päälle ja leipoa kakku. Kämppä on sekaisin ja sunnuntaina olisi tulossa 30 vierasta juhlistamaan kaksivuotiasta.

Ja ne pari muuttujaa?

No ainakin yksi. Yrjötauti. Eli hyvästi siivous, leipominen ja juhlien järjestäminen. Meillä on sairastupa, ei juhlapaikka.

Edit: ja se toinen muuttuja, oma paska vastustuskyky.

2 kommenttia:

  1. Noh, aika rautainen vastustuskyky sais kyllä olla jos perheessä jylläävän oksutaudin pystyy välttämään... ;) Toivottavasti olette jo parantuneet!

    VastaaPoista
  2. Joo, minäkin luulen, että tuskin sitä oksutautia voi välttää jos lähikontaktiin joutuu. Tosin yksi keino, jota kannattaa kokeilla, on sitruunamehun ottaminen aina ruokailujen jälkeen siinä vaiheessa, kun joku lähellä oksentaa. Sitä ei kuitenkaan voi käyttää viikkotolkulla kun on niin hapanta, ja hampaita kannattaa huuhdella vedellä sen jälkeen (ja yrittää muutenkin välttää mehun hieromista hampaisiin).

    Toivottavasti olette jo terveinä ja reippaina arkimenossa mukana. Ja jos ei, niin toivotan pikaista paranemista!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)