23.2.13

Asiat mittasuhteisiin

Joskus tuntuu, että minun vauvani on kasvanut jo ihan liian isoksi. Rääpäleestä osaavaksi tytöksi, joka puskee tahdonvoimalla läpi kaikista "en osaa" tilanteista. Yrittää, epäonnistuu, menettää hermonsa täysin ja yrittää uudelleen, ja yrittää kunnes onnistuu. Mutta äitiä ei kaivattaisi enää auttamaan missään.
Onneksi on olemassa mittatikkuja. Kun hirvittävän isoksi kasvanut kaksivuotias pukee jalkaansa enonsa 49 kokoiset tossut, onkin iso tyttö yhtäkkiä taas hirveän pieni. Rääpäle suorastaan.
Aiheesta on kyllä kiskottu huumoria ennenkin:


Soutelemaan menossa?

10 kommenttia:

 1. Mutta kengän koosta riippumatta sävy sävyyn paidan kanssa <3

  VastaaPoista
 2. Miten muutto sujui? :)

  VastaaPoista
 3. Ihana, aivan ihana <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä toi Tirppis on aivan ihana <3!

  VastaaPoista
 5. Voi hurja kun likka on jo iso! Näköjään on mennyt liikaa aikaa siitä, kun viimeksi kävin kylässä :D

  VastaaPoista
 6. Ajattelin kysyä sulta neuvoa kun tuli pieni ongelma... Pikkuveli haluaisi Paavo Pesusieni-kakun suklaatäytteellä mutta itse haluaisin laittaa sinne jotain muuta kaveriksi, ettei tule liian suklainen/makea. Olisko sulla jotain vinkkiä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen tykästynyt viime aikoina suklaa-mango yhdistelmään, mutta turvallisempiakin on, vaikkapa vadelma, mansikka, aprikoosi. :)

   Poista
 7. onpas pieni kasvanut kohinalla. ihan on eri tytön näköinen. kamalan iso jo. kummallista kun oma tyttöni on vanhempi, mutta itsestä tuntuu että teillä näytetään jo paljon vanhemmalle kuin meillä :) ei osaa varmaan omaa lastaan katsoa niin ulkopuolisesti että näkisi kuinka "iso" se jo on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo jo 90cm pitkä ja puhuu monimutkaisimmin sanankääntein kuin äitinsä. :D Iso plikka. <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)