29.3.13

Konditorianäyttö

Harvemmin tulee täällä blogin puolella näytettyä koulujuttuja, niitä leivonnaisia joilla olisi tarkoitus ansaita leipä pöytään tulevat vuodet. Viikon alussa suoritin ensimmäisen osan tämän kevään ammattinäytöistä, ja valmistuminen onkin neljän päivän ja työharjoittelujakson päässä.

Hiukkasen on siis kiirusta täällä ruudun takana.

Mutta niitä leivonnaisia!

Kermahedelmäkakkuja

Raapattu kakun reuna.

"jotain pääsiäisaiheista koristeluksi" suklaakakku

Pieni, 6hengen voileipäkakku

Bebejä.


Aleksanterin marmorointia.


Hirvittävän hyvinhän tuo ei mennyt. Kaikki tuotteet ovat perinteisiä konditoriatuotteita, joiden odotetaan näyttävän tietynlaisilta. Lisäksi työtapani ovat kuulemma vielä liian hitaita.

Tein suklaakakun ensimmäistä kertaa ikinä, samoin bebet, ja aleksanterin marmoroinnin, joten eiköhän se nopeus ja tekovarmuus tule toistojen myötä, jos ja kun töitä saa.

5 kommenttia:

 1. Oikein hyviltä ja siisteiltähän nuo näyttävät, itsellä oli kans samat tuotteet viime keväänä näytössä ;) Nopeus kehittyy kyllä aikaa myöden, mutta se, jaksaako työnantaja katsella sitä kehittymistä onkin jo toinen juttu... Jostain syystä kun pitäisi olla jo täysin ammattilainen niin työnjäljeltään että nopeudeltaan heti koulusta valmistuttuaan. Tsemppiä loppurutistukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyse oli nopeudenkin puolesta siitä, että meneekö kakun kuorruttamiseen viisi vai kuusi paletin vetoa. :) Eli tarkka oli arvostelu silläkin osa-alueella..

   Poista
 2. Siis etkö sä saanutkaan niitä töitä tossa aiemmin? Tosi hyvän näköisiä noi kyllä mun mielestä on. :) Tosin, pitää mainita, että en ihan ymmärrä noita kermahedelmäkakkuja. Mun mielestä ne on jotenkin niin aikansa eläneitä. Ostetaanko niitä siis vieläkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain töitä leipurina, mutta kondiittorin paikka on haavelistalla. :)

   Poista
 3. Ihana varsinkin toi pääsiäisaiheinen suklaakakku! Pajunkissat ja keltainen ruusu, awww <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)