8.3.13

Pikakurkistus uuteen kotiin


Vielä pitkään aikaan ei ole sopiva hetki tupareille, saati millekään sisustuspostaukselle. Mutta nopean tupakierroksen voin näyttää! Sotkua ja pahvilaatikkokasoja riittää, mutta sellaista elämä on. 

Asunto on hankala kuvata, joten saatte kartaksi pohjapiirroksen:


Tälle makuuhuoneen nukkekotiseinälle tahdon sen kauan kaivatun kollaasiseinän. Kuvia Teestä, inspiroivia kuvia ja ehkä jotain muutakin. Alkuun lykkäsin vain kaksi koditonta taulua valmiisiin nauloihin. Aloitan siis siitä.

Näkymä makkarista olkkariin. Avoimen ratkaisun asunto. Ainoat ovet ovat ulko-ovi, vessan ovi ja vaatehuoneen ovi. Mutta ps ja huom, ikkunalaudat on unelmaa, kunhan pahvilaatikot lähtevät.

Makkarissa on tilaa niukalti mutta tarpeeksi. Isoisoisäni käsin langoilla kirjoen maalaama joutsentaulu sai vihdoin arvoisensa paikan.

Tuvasta makuuhuoneen puolelle vilkaisu. Huonekorkeus kolme metriä, unelma.

Tupakeittiön "olohuonenurkka". Telkkari on vain koristeena. Kah kun sen kuvaputki hajosi muutossa, ja kaikki ohjelmat on violettia ja vihreää. Aivan kaikki.
Armeijan "kaukokirjoitin" laatikko sai vihdoin näkyvämmän paikan.

Ruokahuone. Tuo pahvilaatikoiden tukkima ovi vie takorautaparvekkeelle. Ja tiskikone odottaa, että huoltomies tulisi purkamaan keittiökaappien sokkelia sen verran että tiskikoneen saa paikalleen.

Keittiö. Pätkä mikä pätkä, mutta eiköhän me tällä pärjätä.
Kuvaamatta jäi vielä vaatehuone, kylppäri ja se oma sauna.

Ehkä seuraavalla kerralla on näytettävänä muutakin kuin muuttokaaosta. Mutta miltäs näyttää?

2 kommenttia:

  1. nuo ikkunat ja ikkunalaudat <3 onko teillä hyvin kaappitilaa uudessa asunnossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatehuone on iso ja eteisessä on korkeat kaapit. Keittiökaappien tilavuudesta ja määrästä ei sitten puhuta mitään..

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)