8.3.13

Vika on korvien välissä

Kaksi raatoa, pahvilaatikko kaaosta viime viikolta ja Tula. 

Pikkuneidillä on korvatulehdus. Neljäs tai viides, en jaksa enää edes muistaa, en näillä yöunilla. Lääkäri uudessa kotikunnassa oli sitä mieltä, että punoittavathan ne korvat joo, mutta "antibiooteista ei ole apua kuin 1/10 tapauksista" joten me saimme vain kehoituksen levätä ja antaa särkylääkettä tarpeen mukaan. Sairaslomalappuunkin kirjattiin "ylähengitystieinfektio" eli suomeksi nuha. Minä olisin ottanut neidille sen antibioottikuurin, enpähän valvoisi öitä lapsen kanssa jonka korviin sattuu särkylääkkeestä huolimatta. Mutta "korvatulehdus on yleislääkärin vaikein diagnoosi" ja  tyhmä nuori äiti toi ihan terveen ja pirteän lapsen turhaan lääkäriin. Terve ja pirteä lapsi on muissa maailmoissa, yskii ja niiskuttaa ja itkee korvia, mennään lääkäriin.

Minun koulumatkani on tämän kuukauden 70km suuntaansa. Junalla sen onneksi taittaa samassa ajassa kuin 45km matkan bussilla, joten Teen tarhapäivät eivät pidentyneet. Aamut aikaistuivat puolella tunnilla (herätys klo 4.45) mutta iltapäivällä juna kulkee paremmin kuin bussi ja pääsen ajoissa kotiin. Illalla kodissa vain olisi aika paljon tekemistä, oli aamulla aikainen herätys tai ei.

Jos suoraan puhutaan, olen tajuttoman väsynyt. Nuutunut. Poikki.

Mietin bloginkin päivittämistä päivittäin, mutta haluaisin kirjoittaa kunnolla, enkä kuva + kaksi lausetta postauksia.

Jos ne kuitenkin kelpaavat, niitä riittää.

4 kommenttia:

 1. Mielummin luen niitä lyhyitä postauksia kun ei postauksia ollenkaan :)

  VastaaPoista
 2. Riittää ne(kin) :-)
  Onko uudessa kotikunnassa tukiverkkoa? Asuisimpa lähempänä. Tulisin mielelläni jelppimään iltaisin :)

  VastaaPoista
 3. Nämä riittä hyvin! Tsemppiä arkeen!

  VastaaPoista
 4. Suosittelen puuduttavia korvatippoja apteekista tirpalle! Meillä kanssa korvakierre, mutta noi tipat helpottaa kipua ja pelastaa yöt tulehduksen ajan. Entiedä miksi kaikki lääkärit olettaa että noista tiedetään, mäkin kuulin vasta neljännen tulehduksen jälkeen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)