1.4.13

Projekteja uudessa kodissa: TV-taso

Yksi uuden kodin jännittävän pohjaratkaisun pulmatehtävistä oli seuraavanlainen:

Tila, johon kulmasohvamme sopii täydellisesti. Mutta TV-tasoa ei saanut mihinkään niin, että sohvalta olisi voinut katsella telkkaria. Pidemmän päälle kyllähän tämän nyt jaksaa siirtää keskemmälle lattiaa joka kerta kun haluaa katsoa tv:tä ei vain toimi.

Vanha TV-taso muuttokaaoksessa.
Sitten muutossa kolhiutuneen telkkarin kuvaputki poksahti ja väripaletti yltti vain vihreästä violettiin.

Joten piti hankkia uusi telkkari. Se löytyi ystävältä ylimääräisenä, ja muutti meille huokeaan 40e hintaan.

Taso sen alle taas löytyi Lahden Patinasta parilla kympillä:


Tukeva, täyspuinen ja säilytystiloiltaan hulppea, edellinen taso jaksoi pitää ainoassa laatikossaan vain muutamaa lankakerää, tai siitä tippui pohja.

Jotain pientä pintaremonttia se kuitenkin kaipasi.

Uusi telkkari, ihan ja just tarpeeksi iso meille.

Uudet nupikat Tigerista 2e/kpl muutti lipaston meidän kotiimme passaavaksi.

Sitten se viimeinen niksipirkka:


Hasselpähkinöillä kuulemma saa naarmuja häivytettyä lakatuistakin huonekaluista. Skeptisenä uhrasin muutaman leivontatarpeistostani.
Sanoisinpa, että hyvin käytetyt pähkinät, vaikka ruualla ei saisikaan leikkiä. Ei se edelleenkään uudenveroinen ole, se ei ollut tarkoituksenakaan. Mutta aavistuksen siistimpi yleisilmeeltään.

Vielä iso kuva uudesta sohvanurkasta:


Tilanne elää koko ajan, mutta ainakin dilemma telkkarin katsomisen kannalta on ratkaistu, tuo telkkari kun kääntyy yhdellä sormen heilautuksella ja digiboxikin siirtyi käsinojatason yläpuolelle. Eikä haittaa yhtään, että siinä sivussa katosi kaatopaikkaa kohti yksi tarkoituksessaan epäonnistunut lastulevyhuonekalu..

4 kommenttia:

 1. Voi miten hieno uusi vanha kaluste! Ja miten hyvin sait naarmuja pois hasselpähkinöillä! Mitä niillä piti tehdä? Hieroa siihen vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hangata vaan! Ihan uskomaton juttu... :D

   Poista
 2. Ompas hienon näköinen tuunaus! Vetimet on kyllä veikeät, ja koko komeus huomattavasti edellistä kivemman näköinen. Kelpuuttaisin omaankin olkkariin!

  VastaaPoista
 3. On tosissaan kivat vetimet :) ja tosi upeat noi keltapohjaiset sohvatyynyt!
  jostain luin/näin myös sellasen vinkin että kun laittaa kippoon vettä, tilkan fairyä ja muutaman tee pussin niin sillä kun pyyhkii pöytää (tai mitä nyt pyyhkiikään) niin sen teen pitäis värjätä naarmukohtia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)