24.5.13

Menikö se vappukin jo?

Kaiken tämän blogihiljaisuuden keskelläkin elämä menee eteenpäin. 

(Mistään ei vain ole mitään hohdokasta kerrottavaa, kun budjetti on perus ruoka-vesi-vuokra-sähkö-yhdistelmän jälkeen miinuksella. Mutta loppu sillekin häämöttää parin viikon päässä. Esimmäinen tilipäivä. ♥ )

Tämä blogi on kuitenkin ennen muuta päiväkirja meidän perheemme elämästä, lokikirja siitä mitä tapahtui, joten annan itselleni luvan päivittää sesonkijuttuja kuukaudenkin myöhässä. Valittaa saa kommenttiboksiin.


Tehtiin Teen kanssa ihan itse simaa, 4 litraa, mutta tehtiin kuitenkin.

Löysin kelluvia rusinoita!

Mimmu (minun äitini) teki munkit. Sokeria oli Teen mielestä just sopivasti. Riitti molemmille poskille, leualle ja nenän päähänkin.

Junassa hörsöissä, tietty.

Konnarilta oli pahviliput loppu, saatiin hieno tulostettu juna.

Ihan vähän höpsöiltiin Teen naamiaisasulaatikon sisällöllä. Julkisesti.Oma hörsöprinsessani. Onneksi sammakot, kivet ja kuraleikitkin on ihan yhtä ihania!

1 kommentti:

  1. Jos kirjoitat myöhässä, niin minäpä sitten kommentoin vielä enemmän myöhässä. Se niin päivän päälle ole. :)

    Sitä vaan, että olipa hauska huomata, että teilläkin on Mimmu. On ensimmäinen laatuaan, josta kuulen puhuttavan, sitten meidän Mimmun. Muksulla on myös Timmi, lyhennelmä Tiina-mummista. Ei ehkä ne ihan perinteisimmät. ;)

    Ihania ja ihanan keväisiä kuvia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)