5.5.13

Sinulle on postia! (ja sitä myöten rutkasti parempi mieli..)Ipanaisen Annin järjestämä Sinulle on postia! blogitempaus ei voisi osua parempaan kohtaan. "Voimauttava paketti äidille" osui ainakin tässä osoitteessa napakymppiin, kiitos kaunis salaiselle ystävälleni!


Koko paketti saatekirjeineen sai minut mahdottoman hyvälle tuulelle.


Kasvonaamio tulee kipeään tarpeeseen, kun naama on aamuherätyksistä ja valvotuista öistä harmaa. Tekee mieli lämmittää sauna ihan vain itselle ja hemmotella omaa itseään välillä. Tiistaina voisin palkita itseni, kun viimeisetkin opintopisteet rapsahtavat paperille, ja olen vihdoin kouluvelvollisuuksista vapaa nainen.

Piparkakkumuotti, muffinssivuuat ja servetit muistuttavat, että tulee joku kaunis päivä kun haluan leipoa ihan vaan kotona, ihan vaan meidän perheelle. Nyt kaikki leipominen on tavoitteellista, rahassa ja tunneissa mitattavaa opiskelumateriaalia. Jos vaikka leipoisi jotain noloa ja tavallista ja ihan vaan hyvää. Tirppis voisi nuolla vaikka koko kulhon, ei sillä niin väliä pääseekö uuniin mitään.


Ja tämä, mainio pino täytesuklaita. Siis suklaa jo sinänsä, mutta parempaa oli luvassa:


Jokaiselle päivälle numeroitu suklaapatukka, ja mukana voimauttava mietelause. Avasin jo kaksi (eilen ja tänään) ja molemmat ovat osuvia tämänhetkiseen elämään. Eilen pyöriskelin ikävänsävyisessä työharjoittelupalautteessani jo kolmatta päivää, ja kaipasin nimenomaan yllä olevaa lausetta. Ei minun tarvitse olla paras voidakseni käyttää osaamistani.

Kiitos.
Oma blogipakettini ei ollut saajalleen yhtä mieluisa, mutta lupaan tsempata kovasti tässä kuussa!

4 kommenttia:

 1. Hei, kuulostaa ihanalta! Mäkin tahdon tällaiseen vaihtoon :D

  VastaaPoista
 2. Missä te olette? Tulee jo melkein ikävä sun postauksia :<

  VastaaPoista
 3. Mullakin on sulle postia!

  Vastailin Liebster Award -kysymyksiin ja keksin omia, laitan ne nyt eteenpäin myös sulle :) Vastaile jos kerkeet!

  http://rainwilds.blogspot.fi/2013/05/tunnustuksia-ja-kysymyksia-liebster.html (kyssärit löytyy tuolta tekstin lopusta, on aika pitkä!)

  VastaaPoista
 4. Näyttää todella hyvältä saamasi paketti! Niin oli minunkin. ;-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)