17.6.13

Alussa oli idea.

Etsin netistä täydellistä kesämekon korviketta leikkikentälle ja päiväkotiin, ja ihastuin kesäisiin jumpsuitteihin. Harmi vain, että useimmista oli koot lopussa tai hinta täysin tolkuton.

Tälläiseen törmäsin netissä:Hieman harmitti, ettei linkin takaa löytynyt enää mitään vastaavaa.Onneksi on huippulahjakkaita ystäviä, joilla on aikaa ja villejä visioita. Made by P i t s i -blogin kaunis ja ahkera blogisti pisti tuulemaan, ja sain kaavat melkein vastaavaan haalariin yhdessä päivässä!

Enää pitäisi suunnata trikoo-ostoksille ja vierailla Tirppiksen kummitädin puodilla saumuroimassa, ja meidän kesävaateongelma on entinen. Tuosta noin vain.

Käykää kurkkaamassa! (ja pysykää linjoilla, nähdään saanko aikaiseksi mitään vastaavaa..)

5 kommenttia:

 1. Tuo kaava olis kyllä ihan huippu saada!!!

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää! Mäkin olen haaveillut kesähaalarista lapselle, mutta mutta mites se itse pissalla käynti?! Meillä se haalarin riisuminen ei onnistu niin nopeasti kun ois tarvis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaavan tekijän pikkumimmi oli testannut myös vessakäynnin, hyvin luonnistuu, olkaimet pois olkapäiltä ja koko homma kinttuihin, ja toisin päin. :) Tirppis on onneksi jo tosi varma tuon kuivana olemisen suhteen, jaksaa ekan "mua pissattaa" kommentin jälkeen pidätellä vielä vaikka tunnin..

   Poista
 3. Toi jumppis on kyllä niiiin yliveto! Itse tykkään tosi paljon juuri tuosta musta-valkoraitaisesta mutta en sitten tiedä miltä näyttäisi 7v 130cm:n mimmin päällä -tai huolisiko ylipäänsä enää moista. ;-D

  Jäänpä mielenkiinnolla odottamaan millainen teille tulee. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)