21.6.13

Toivottavasti meni tarpeeseen

* tähän kuva Tirppiksen uudesta polkupyörästä ja ylpeästä pikku omistajasta*

Välillä pistää miettimään, missä vika. Kuka varastaa telineeseen lukitun 12 tuumaisen pienen lapsen polkupyörän? Eilen illalla vielä neiti kävi sanomassa polkupyörälle hyvää yötä kun palattiin mummilasta iltamyöhällä, tänään aamulla seitsemän aikaan pyörä oli poissa. Vain vihreä kettinkilukko oli jätetty merkiksi, tässä se oli.

Toivo elää, että polkupyörän varastamisen vaivan näki joku teini-idiootti, ja pyörä löytyy lähimetsästä. Uskoa hyvään lopputulemaan vähentää se, että vieressä seissyt Jopo jätettiin rauhaan. Joku halusi juuri sen pyörän, joku muu lapsi opettelee ajamaan Tirpan pyörällä tänä kesänä. Toivottavasti meni tarpeeseen, ja lapsesi on onnellinen.

Meillä on lohduton pikkutyttö, joka ei kuulemma ikinä enää halua polkupyörää.

15 kommenttia:

 1. Miten jotku kehtaa!! Pistää vihaksi tollanen, etenkin Tirppiksen puolesta!! :/

  Meiltä vietiin myös lapsen potkupyörä aidatulta takapihalta toukokuussa... Meille ei edes takapihalta näe aidan yli, eli on melkein tarvinnut tietää että pyörä siellä on. Muuta ei oltu viety... Lohduton pieni mies oli täälläkin pitkään, kunnes naapurin lapset löysivät pyörän erään lähikerrostalon pihasta. Nimikoitu pyörä oli helppo kiikuttaa kotiin (puinen ja tussinimikirjaimet huomaamattomassa paikassa). Toivotaan että teidänkin pyörä löytyy!!

  VastaaPoista
 2. Hyi että ihmiset on kauheita. :( Toivottavasti tarina saa vielä onnellisen lopun!

  VastaaPoista
 3. Voi oksetus että ottaa kupoliin tuollainen toiminta! Voi pientä tyttöä :(

  VastaaPoista
 4. voi kauheaa :( aina niin surullista kun varastetaan jotain lapsen. polkupyörät ja lastenrattaat ovat tärkeitä lapselle niinkun vanhemmillekin ja aina on oltava joku idiootti joka vie..

  toivottavasti tirppiksen pyörä löytyy! Minulta itseltäni varastettiin pyörä minkä olin rakentanut isäni kanssa täysin kierrätysmateriaaleista ja oli taatusti uniikki ja olin NIIN surullinen ja vihainen, mutta onneksi minun tarinani sai onnellisen lopun ja kolme päivää myöhemmin se löytyi läheisestä roskiskatoksesta. Toivottavasti teidänkin tarina saa onnellisen lopun <3

  VastaaPoista
 5. Voi itku! Pienelle liian suuri opetus maailman pahuudesta :(

  VastaaPoista
 6. Voi että tommosesta tulee paha mieli. :| Meijjän auto yritettii viiä ja mua niiin suututti ja suretti, kun oli omaisuuteen kajottu. Jotku ne kehtaa. Ja nyt vielä kyseessä pieni lapsi. Voi voi.

  VastaaPoista
 7. Voi jumankeka! Kyllä ihmiset kehtaa. :(((

  VastaaPoista
 8. Voi ei :( Laita ihmeessä pyörän tuntomerkit tänne tai esim. faceen, niin jos sana lähtis kiertämään ja pyörä löytyis!

  VastaaPoista
 9. Samaa minäkin olen miettinyt, millainen ihminen vie lapsen pyörän? 5v poikani säästi koko kevään omaan pyörään itse rahat, ja 21.6 se oli pihasta viety. Jokainen voi kuvitella lapsen surun, kun oma tärkeä asia viedään.. Millainen moraali sellaisella henkilöllä on? Toivottavasti Tirpan pyörä löytyy! Ja onnea valmistumisesi johdosta!

  VastaaPoista
 10. Voi kurjuus :(.....Onko sitten tarkoituksellista kiusantekoa vai ohimenevää tyhmyyttä, tosityperää jokatapauksessa :(...Toivottavasti saatte pyörän takaisin vielä kesän aikana, juuri kun Tirppikselle olisi ollut mukavaa opetella vähän ajamaan. Tosi kurja juttu :(

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti pyörä löytyy, tuli ihan vieraallekin paha mieli! Tyhmää sakkia löytyy nähtävästi aina ja joka puolelta :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)