16.7.13

Äitinsä näköä

Koko elämänsä tuo pieni ihminen on saanut kuulla olevansa kovasti äitinsä näköinen, melkeinpä klooni. Ja onhan hän, samat kurttukulmat, siniset silmät, palloposket, mutrusuu ja hymykuopat. Samat käkkärät punertavat hiukset ja äänekäs nauru.

Vasemmalla tytär 2011, oikealla äiti 1990
Kovin vakava kuva Tirppiksestä, mutta kuvassa vasemmalla isäihminen pienenä.

 Pikkuhiljaa neiti on alkanut muistuttaa myös isäänsä. Eikä minua harmita myöntää sitä.

Edelleen meissä kahdessakin on samaa näköä, ja luonteessa samaa jääräpäisyyttä, mutta nyt, yli kaksivuotiaana, tyttö alkaa näyttää itseltäänkin. 


Aivan yksi ja sama, keneltä tyttö on perinyt minkäkin kasvojen piirteen tai luonteenominaisuuden, kaunis ja ainutlaatuinen hän on silti.
Upea tyyppi ja mahtavaa seuraa. 
Fiksu, oppivainen ja tilannehuumorin kruununprinsessa.

Kahdessa ja puolessa vuodessa Tirpasta on kasvanut sellainen lapsi, josta en uskaltanut edes haaveilla, kun hänet ensimmäistä kertaa nostettiin rinnalleni ja katsoin sikkuraisiin silmiin.


4 kommenttia:

 1. On kyllä tytär äitinsä näköinen! Sama meillä ja siitä on saanut kyllä kuulla :D

  VastaaPoista
 2. Koska olen utelias, on minun hieman pakko udella.. Onko Tirppis nykyään isänsä kanssa kuinka tekemisissä? :)

  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa olla utelias, asiasta vain on tällä hetkellä hankala tehdä kokonaista postausta.. ;)

   Tee näkee isäänsä muutaman kerran viikossa, mutta lähes poikkeuksetta niin että olen itsekin paikalla. Muutaman kerran on kyllä ollut koko päivänkin, kiitos minun yllärityövuoron ja joustamattoman päivähoidon, ja hienosti on mennyt. :) Syyskuussa vaan on taas (ikäviä) muutoksia ilmassa, kun isäihminen muuttaa 150km päähän opiskelemaan.

   Poista
  2. Hienoa kuitenkin kuulla jo monta vuotta blogia seuranneena, että Tirppis näkee isäihmistäkin :) Hassua kuinka sitä voikaan elää mukana muiden ihmisten arjessa, vaikkei sen paremmin tunnekkaan :)

   -T

   Poista

Kiitos kommentistasi. ♥

(Yli 2 viikkoa vanhoihin postauksiin tulevat kommentit menevät valvonnan kautta, joten ethän ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin)